Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Modyfikacje listy znajomych
Modyfikacje listy znajomych
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Pomysł bardzo dobry i trafiony, ale mimo tego ja bym wolał już tutaj zrobić reformę szukania wypraw (były już takie pomysły i chyba nie muszę tłumaczyć na czym to miało by polegać ;P )
Nie wszystkich ma się w znajomych, więc ten pomysł byłby wyłącznie małą cząstką reformy w szukaniu ludzi na wyprawy :S |
|
16 Wrz 2014, o 14:31 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Ładnie odkopaliście temat.
Pomysł jest świetny, ale to chyba wie każdy - lista znajomych wymaga zmian i to nie małych. W obecnej chwilii mając 140+ znajo po przewijaniu obecnych jeśli ktoś relognie wraca nas na 1 stronę (wnerw gorszy niż jak epik spadnie slot niżej), nie wspominając już o wyszukiwarce pod profesję co ułatwiłoby szukanie pt pod bossy, obecnie "ułatwieniem" jest wpisanie lvl w wyszukiwarce nicku który pokazuje dany lvl i wyższe, chociaż i to jest lipne z prostych względów - przewijamy na drugą stronę i już wyszukiwarka się psuje. _________________ Lvl:132 Na |
|
16 Wrz 2014, o 18:55 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Way napisał(a): Pomysł bardzo dobry i trafiony, ale mimo tego ja bym wolał już tutaj zrobić reformę szukania wypraw (były już takie pomysły i chyba nie muszę tłumaczyć na czym to miało by polegać ;P ) Nie wszystkich ma się w znajomych, więc ten pomysł byłby wyłącznie małą cząstką reformy w szukaniu ludzi na wyprawy :S Ten pomysł podoba mi się najbardziej Więc wystarczyło postawić kufla~ Dragonn _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
17 Wrz 2014, o 22:09 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 189 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |