Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
słowa należy dotrzymywać , oddać pety
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
odesłałeś peta ... bla bla ... możesz go odebrać za darmo
od kiedy za darmo = z określoną ilością ilością zasobów . no chyba że drygu,hm i inne berony zawsze mają 2-4złote w kieszeni jak idą po darmowe gazetki z tesko albo ulotki nocnych klubów ... oddajcież nam to za zapłaciliśmy !!! Naucz się podstawowych zasad kultury albo pisz w strefie odpowiadającej poziomem Twoim wypowiedziom - Nicolay _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
25 Cze 2014, o 17:01 |
|
Błądzący w Tunelach
|
no tak , 27 tematów na poziomie nie doczekało się odpowiedzi nawet , więc próbuje przemówić na poziomach niższych , widać też nie trafia .
może powinieniem sie posłużyć gwarą patologii z czworaków albo od razu przemówić bez słów bo dla tempaka to i tak za dużo _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
25 Cze 2014, o 17:34 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Nadszedł czas na rewolucję !
_________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
3 Lip 2014, o 11:16 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Lip 2014, o 17:29 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: ZakletyKruk |
Hahaha jaki temat :)
Wiesz kolo dostaniesz za darmo ale musisz mieć tyle ile kosztuje ale nie zabierze ci tego więc wiesz :P |
6 Lip 2014, o 21:09 |
|
Błądzący w Tunelach
|
eeeeeeee uuuuuuuuuu eeeeeeeeeee u uuuuuuuuuu piu piu
proszę zjechać na pobocze wyłączyć silnik i wyjść z podniesionymi rencami mamy podstawy do użycia broni palnej powtarzam many podstawy do użycia broni palnej _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
16 Wrz 2014, o 18:51 |
|
Błądzący w Tunelach
|
ale panowie policjanci , ale oso chodzi , ja nic nie zrobił
milcz bandyto bo bede szczelał _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
19 Wrz 2014, o 12:03 |
|
Błądzący w Tunelach
|
milcz jak do mnie mówisz faszystowski pachołku rządu światowego .nie będzie aspirant mi rozkazywał co mam robić
dobrze, proszę chwilę poczekać , wydzwonie komisarza , za chwile będzie pan z nim rozmawiał , i wtedy zobaczymy kto kogo będzie nosił razy kilka żeby kózka nie kwiczała to by mleka nie dawał . dzwoń to swojego protektora _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
19 Wrz 2014, o 16:39 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 56 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |