Autor |
Wiadomość |
StefanDedal
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 6 Maj 2011, o 15:21 Posty: 23 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 8 razy
|
Haduken
Ten pocisk marnieje z czasem. Żaden z bonusów, które dają nam psychorary, nie wpływa na niego w żaden sposób. Mimo to pozostaje jednym z najdroższych w grze (29 kondy i 29 many). Skoro jest traktowany jak atak magiczny, może mógłby być trochę tańszy i nie zjadać nam kondycji? I jeszcze jedno. Jest jakaś szansa, żeby po zalogowaniu od razu wybierać ataki z drugiej zakładki? Niby drobiazg, ale byłoby wygodniej
|
18 Wrz 2014, o 15:47 |
|
|
ArGes
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 9 Cze 2013, o 16:48 Posty: 198 Miejscowość: BDG Podziękowano: 252 razy Otrzymanych podziękowań: 313 razy
Nick w grze: ArGes
|
Re: Haduken
Jeśli mowa o Hoduoken to sądze,że konde może zabierać tak jak zabiera. Problem tkwi w ilości many u sheedów i z kosztem jaki jest potrzebny na ten atak. Jednak to nie jest aż tak poważny problem. To samo jeśli chodzi o wybieranie kart umijętnosci, mały szczegół i nie potrzebny.
_________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie"
|
18 Wrz 2014, o 15:50 |
|
|
Torkil
Uczeń Heremona
Rejestracja: 19 Mar 2013, o 13:05 Posty: 517 Podziękowano: 189 razy Otrzymanych podziękowań: 241 razy
|
ArGes napisał(a): Jednak to nie jest aż tak poważny problem. To samo jeśli chodzi o wybieranie kart umijętnosci, mały szczegół i nie potrzebny. Potrzebny, i to bardzo. Nie denerwuje Cię to, że po każdym lognięciu trzeba przełączyć tę kartę na nowo? Dlaczego nie można ustawić domyślnie która karta ma być "zawsze na wierzchu"? Co do hadu: Zgadzam się, kondy i tak mamy za dużo, za to z maną jest gorzej, ja postulowałbym zmniejszenie zużycia many nawet kosztem zwiększenia zużycia kondycji (ale tylko w ostateczności)
|
18 Wrz 2014, o 19:36 |
|
|
ArGes
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 9 Cze 2013, o 16:48 Posty: 198 Miejscowość: BDG Podziękowano: 252 razy Otrzymanych podziękowań: 313 razy
Nick w grze: ArGes
|
Wolałbym aby nie właczała mi sie wersja HD po kazdym relogu niż nic nie wazna 1 karta umiejętnosci. Taktyki mam ustawione więc nie potrzebny bajer.
_________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie"
|
18 Wrz 2014, o 19:41 |
|
|
Torkil
Uczeń Heremona
Rejestracja: 19 Mar 2013, o 13:05 Posty: 517 Podziękowano: 189 razy Otrzymanych podziękowań: 241 razy
|
ArGes napisał(a): Wolałbym aby nie właczała mi sie wersja HD po kazdym relogu niż nic nie wazna 1 karta umiejętnosci. Taktyki mam ustawione więc nie potrzebny bajer. Widzisz, Ci przeszkadza wersja HD, dla mnie ta pierwsza karta. Ale zasada przeszkadzania jest ta sama.
|
18 Wrz 2014, o 19:52 |
|
|
BalCadar
Uczeń Simona
Rejestracja: 18 Mar 2014, o 15:21 Posty: 65 Podziękowano: 19 razy Otrzymanych podziękowań: 36 razy
Nick w grze: BalCadar
|
"Żaden z bonusów, które dają nam psychorary, nie wpływa na niego w żaden sposób." haduoken to atak magiczny z dmg obuchowym wiec teoretycznie vogurun podwyższa jego dmg
|
19 Wrz 2014, o 14:39 |
|
|
mikhell
Uczeń Heremona
Rejestracja: 3 Lut 2012, o 15:15 Posty: 475 Miejscowość: Orzesze Podziękowano: 24 razy Otrzymanych podziękowań: 135 razy
|
Potwierdzam, że vogurun POWINIEN działać na ten atak. Sam tego nie testowałem, ale wynika to z wiki i ogólnych testów przeprowadzanych kiedyś (w mojej obecności) na S0.
_________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember
+Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1
|
19 Wrz 2014, o 14:42 |
|
|
|