![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pierwszy Bank Taernijski.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
Rejestracja: 22 Maj 2014, o 16:17 Posty: 67 Podziękowano: 113 razy Otrzymanych podziękowań: 203 razy Nick w grze: Panisamozlo Serwer: HardCore ![]() |
Marzysz o obrocie swojego złota? Chcesz mieć go więcej? Tu masz swoją szanse na to.
Przekazujesz mi 1 milion złota. A ja nim obracam. Osoba która przekazała mi złoto zostaje wpisana nickiem poniżej. 90% Nadwyżki z obrotu rozdzielę między akcionariuszy. Gdy będzie 10 akcjonariuszy prowizja wyniesie 9% na osobę, 20 = 4.5% na osobę, itd. Uprzedzam że kokosów z tego może dużych nie być, ale raz zainwestowane złoto będzie zarabiało na siebie dając stały zysk. Więc po jakimś czasie zwróci Ci się zainwestowane złoto. Lista akcioniaruszy: Lombard: Nie masz złota, potrzebujesz go pilnie? Możesz tu dostać złoto pod zastaw przedmiotu legendarnego. Ranga V: Dostajesz: 50k. Oddajesz: 70k. Ranga VI: Dostajesz: 120k. Oddajesz:150k. Ranga VII: Dostajesz: 250k. Oddajesz: 300k. Ranga VIII: Dostajesz: 600k. Oddajesz: 650k. Ranga IX: Dostajesz: 800k. Oddajesz: 850k. Ranga X: Dostajesz: 1kk. Oddajesz: 1.1kk. Oferty tylko w złocie. Termin spłaty uzgadniany indywidualnie. Reklama: Nie masz chęci dawać oferty na czacie handlowym? Tu możesz zamieścić ogłoszenie co chcesz sprzedać/kupić. Koszt reklamy to 10k złota. W nim podaje nick, nazwę przedmiotu, cenę oraz możliwość kontaktu. Reklama trwa do czasu kupna/sprzedaży danego przedmiotu. Oto fragment rozmowy jak nie należy rozmawiać. 13:06 Fenixx: jak to dziala 13:07 Fenixx: dajesz mi akse a ja ci wracam? 13:07 [ Fenixx ]: tak, ale dajesz mi rar który dostajesz spowrotem jak oddasz złoto 13:08 Fenixx: dam arcana i daj mi 1kk 13:08 [ Fenixx ]: tam pisze ranga 13:08 [ Fenixx ]: pa 13:09 Fenixx: haah 13:09 Fenixx: aracn wart 800k i 6 ranga i dostaje 150k 13:09 Fenixx: pozdro oszuscie _________________ Krzywdząc innych, krzywdzisz sam siebie. |
28 Wrz 2014, o 01:38 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 28 Wrz 2014, o 10:59 Posty: 0 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: fenixx ![]() |
Oszustwo!!!!1
Nie oszustwo, tylko czytać ze zrozumieniem polecam. rzuff |
28 Wrz 2014, o 13:34 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |