![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Depo
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
Rejestracja: 11 Wrz 2014, o 10:12 Posty: 66 Miejscowość: Wlkp Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 38 razy ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Kiszoony Czas: Dzisiaj Opis: Mam problem z depo m.in. mam 400 jedzenia w 2 depo i 400 jedzenia w ekwipunku. Z racji tego iż mam także 3 depo wykupione a 800 jedzenia waży 800kg a dopuszczalna maksymalna waga w 3 depozycie to 800. No to próbuje już chyba z 5x wrzucić to jedzenie do 3 depozytu lecz kiedy tam wrzucam 400 to mi je wyrzuca do depozytu 2. Miejsce mam więc nie wiem o co chodzi. Z racji tego iż chce tym handlować a nie mam miejsca w ekwipunku na next zlecka prosił bym o szybkie wyjaśnienie sprawy. Dodam że kiedy wrzucam to jedzenie z ekwipunku do depozytu nr. 3 wyjdę z depo i znów wejdę nie mam go ani w ekwipunku ani w depo. Jest tylko 400 w dp nr. 2 (miałem 800) i kiedy wezmę to 400 i wyjdę z depo i znów wejdę to jest next 400 w dp nr. 2 a to 400 co wyciągnąłem mam w ekwipunku. Kiszoony S4 ![]() _________________ Nikt cię do niczego nie zmusza |
1 Paź 2014, o 13:12 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 11 Wrz 2014, o 10:12 Posty: 66 Miejscowość: Wlkp Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 38 razy ![]() |
Relog pomógł do zamknięcia
![]() _________________ Nikt cię do niczego nie zmusza |
1 Paź 2014, o 13:13 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Ja bym zbyt prędko nie zamykał.
Problem z depo, pomimo naprawienia błędu, dalej występuje. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
1 Paź 2014, o 13:18 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 10:13 Posty: 323 Podziękowano: 50 razy Otrzymanych podziękowań: 115 razy Nick w grze: Doneu ![]() |
Mam to samo, zawsze brakuje tego 1 "miejsca", np. W depo o pojemnosci 300 jednostek wchodzi max 299, inaczej przedmioty zostana wrzucone do depo, ale po relogu wracaja na swoje wczesniejsze miejsce.
|
1 Paź 2014, o 14:18 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Przepraszam bardzo szanowna ekipo. Ja bardzo proszę o naprawienie handlu ponieważ miałem dzisiaj bardzo przykrą sytuacje.. M.in. chciałem sprzedać jedzenie Merffikowi z s4 dałem na handel jedzenie on kasę i chcieliśmy dokonać transakcji za 1 razem mnie wywaliło z gry. Za 2 razem po prostu nie widział jedzenia chociaż je dałem a za 3 razem dało mi tylko jego kasę a jedzenie wylądowało u mnie w depo..
Bardzo proszę o naprawienie tego błędu ponieważ nie da się handlować.. _________________ Nikt cię do niczego nie zmusza |
2 Paź 2014, o 13:51 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |