![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd w Zleceniu na kasę od Taish'a
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 14 Kwi 2014, o 15:41 Posty: 188 Miejscowość: Kraków Podziękowano: 18 razy Otrzymanych podziękowań: 32 razy Nick w grze: Sajdzix ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Sajdzix Czas: 16:34 Opis: Poszedłem sobie z kolegą na zlecko, tak spontanicznie ![]() ![]() 16:45 właśnie ubiłem Vardry - i co? Cóż za niespodzianka ! ![]() ![]() http://scr.hu/1kh7/l0mq6 // tutaj też nic nie wskóram . Podsumowując - jestem 350k złota w tył i kilka minut nerwów w przód ![]() Gram ryckiem 74, pecik krówka - spokojnie daje sobię rade ze zleceniem - jedynym wyjatkiem jest Zaułek, tutaj czasami jest problem ![]() Problem zgłosiłem Modowi Volturii'emu (pozdrawiam ! ![]() Pozdrawiam, Sajdzix PS: http://scr.hu/1kh7/p0yvy - czas coraz ciekawszy ![]() |
2 Paź 2014, o 16:57 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
A czy w chwili zabijania mobków byłeś w party czy dobijał je Twój kolega lub pet?
Czy Twój kolega też miał aktywne to zlecenie? |
2 Paź 2014, o 17:06 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 14 Kwi 2014, o 15:41 Posty: 188 Miejscowość: Kraków Podziękowano: 18 razy Otrzymanych podziękowań: 32 razy Nick w grze: Sajdzix ![]() |
Przede wszystkim dzięki za szybką reakcję
![]() |
2 Paź 2014, o 17:08 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
To jak biliście razem, mając równolegle to samo zleceni, jakie warianty miałeś Ty a jakie on? Czy któreś się dublowały? I kluczowa sprawa: czy dobijając mobka zawsze byleś w party?
|
2 Paź 2014, o 17:42 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
Przy Sarkofagach Dunthir zaatakował mnie podczas czyszczenia, że tak to ujmę. Kolega hopnął w środku walki i razem dobiliśmy. Na Zielonej razem zaczynaliśmy i razem kończyliśmy. Vardry biłem sam. Co do mobków ja miałem Sarkofagi, Zielona i Kawerna Vardry a on miał Zielona, Kawerna Vardry oraz Jaskinia Smoka Vardry, o ile się nie mylę.
On zleca nie dokończył - wywaliło mu neta niestety, ale Dunthira w Zielonej miał zaliczonego. |
2 Paź 2014, o 19:11 |
![]() |
![]() |
|
Sprawa znajdzie swój finał na supporcie. Dzięki za zgłoszenie i przepraszamy za kłopot. Tu temat zamykam.
Otwieram bo moderator chce dodać informację w tej sprawie ![]() |
7 Paź 2014, o 14:40 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 24 Sie 2013, o 07:09 Posty: 113 Podziękowano: 41 razy Otrzymanych podziękowań: 116 razy Nick w grze: Dwain ![]() |
Witam,
jako, że problem opisany powyżej faktycznie istnieje i zdarza się w określonych okolicznościach [zwłaszcza rozłączenie internetu/wylogowanie z Taerna], że pomimo zabicia grupek ze zlecenia "mechanizm" nad je widzi i oczekuje ich zlikwidowania pozwolę sobie podzielić się swoim doświadczeniem. Otóż gdyby komuś zdarzyła się podobna sytuacja wystarczy wylogować się i zalogować ponownie. Sprawdzone kilkukrotnie - działa i po przelogowaniu się "mechanizm" zlecenia zalicza nam te zabite już grupki. Pozdrawiam Mikołaj |
24 Paź 2014, o 11:28 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |