![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Brak rozmowy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Paź 2014, o 18:46 Posty: 6 Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Sommersby ![]() |
Serwer: S2
Nazwa postaci: Rocket Czas: 12:30 05.10.14 Opis: http://screenshooter.net/100246024/vtqphxq Podobno trzeba skierować się do Suloga, tylko że nie mam u niego żadnej rozmowy. |
5 Paź 2014, o 12:32 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 10 Lut 2014, o 23:46 Posty: 107 Miejscowość: Budziska Podziękowano: 101 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy Nick w grze: CarrtyXeen ![]() |
Jak zabiłeś tego gumitruda czy jakoś tak, to obok powinien pojawić się mag (nie pamietam nazwy), oddaj magowi kamień, wróc do Suloga, wtedy trafisz do więźienia bo dałeś mu podrubke kamienia.Bedziesz musiał znaleśc sposów na odzyskanie kamienia. Idz do druidów w konarze. Dalej nie pamiętam ale mam nadzieje że w jakiś sposób pomogłem
_________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" ![]() |
5 Paź 2014, o 12:57 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 17 Sie 2013, o 20:12 Posty: 66 Podziękowano: 86 razy Otrzymanych podziękowań: 9 razy Nick w grze: Rabu Serwer: HardCore ![]() |
Błąd jest taki, że Turvill pojawia się w nowej instancji a nie odrazu obok po zabiciu tego grymnuida, też tak miałem , trzeba wyjść i wejść do statku.
_________________ Rabu - Łucznik - Duneb - 98 lvl + ogar czarny 82 lvl i aquaera 82 lvl Nie kłoć się z głupcem, bo zniży Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. |
5 Paź 2014, o 13:31 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Paź 2014, o 18:46 Posty: 6 Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Sommersby ![]() |
O dzięki wielkie
![]() |
5 Paź 2014, o 15:07 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |