Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Edytor Eq
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Zapewne nieraz każdy miał problem jak ładnie się pomalować i zmorfić, ale jak wiadomo nikt nam itemka nie pożyczy abyśmy zobaczyli jak będziemy w nim wyglądać. I tu pojawia się problem, kupić czy nie. Jak dla mnie powinni zrobić takowy edytor eq podobny do zmiany twarzy. Taki chociaż żeby się pobawić. Coś na zasadzie gier typu ubieranek. Goła postać i obok zakładki z itemami z ekwipunku.
_________________ Odnośnie oro: "Najwazniejsze - kwestia kto jak gra, jak mysli podczas walki... ii... troche farta " ~by Ryso |
6 Paź 2014, o 21:57 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja za ten pomysł to dałbym Ci Nobla.
_________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
6 Paź 2014, o 22:01 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Takowy pomysł już istnieje.
Jestem na nie. _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
6 Paź 2014, o 22:41 |
|
Walczący z drzewcami
|
Przewijało się już przez forum, więc zamykam.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
6 Paź 2014, o 22:53 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |