![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Liga prof 4 edycja
Liga prof 4 edycja
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
Pytanie do organizatora:
Czy w tej edycji muszę wpłacać wpisowe, jeśli nie odebrałem swojej wygranej w złocie za poprzednią edycję? Niby nie wiele, ale skoro mam możliwość ufundowania sobie startu, to nie widzę powodu żeby nie zapytać ![]() |
23 Wrz 2014, o 18:19 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
14 Paź 2014, o 10:58 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 15 Paź 2012, o 08:41 Posty: 13 Miejscowość: Pomoże Podziękowano: 13 razy Otrzymanych podziękowań: 94 razy Nick w grze: Lordziu ![]() |
Daj sobie spokój z tą ligą, małe zainteresowanie widać.
_________________ Sheed 140 lvl Pet papug 124 lvl Pet Plox 116 lvl Attawa ![]() |
14 Paź 2014, o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Ponad 20kk na nagrody golda jest zapraszam do zapisów fajna zabawa i ciekawe nagrody !!!
|
8 Lis 2014, o 19:30 |
![]() |
![]() |
|
Krótkie info jak się zapisać :
Napisz na kopertę w grze do LATORRE w temacie podając :liga w treści : NICK lev profa Drugi sposób bezpośrednio przy wpłacie wpisowego (lev*10k np 30lev*10k= 300 000) gdzie automatycznie zostaniesz zapisany do listy (sprawdź po wpłacie na : http://docs.google.com/spreadsheets/d/1 ... sp=sharing więcej info w wiadomości lub na priv pozdro LATORRE |
9 Lis 2014, o 14:23 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
Torkil napisał(a): Pytanie do organizatora: Czy w tej edycji muszę wpłacać wpisowe, jeśli nie odebrałem swojej wygranej w złocie za poprzednią edycję? Niby nie wiele, ale skoro mam możliwość ufundowania sobie startu, to nie widzę powodu żeby nie zapytać ![]() Ponawiam pytanie (skoro nie otrzymałem odpowiedzi) Czesc nie odebranej wygranej pokryłaby wpisowe, reszte wpłaciłbym normalnie. Czy mam jednak wpłacac całosc kwoty? Kasa co prawda niewielka, ale pytam dla zasady |
9 Lis 2014, o 20:04 |
![]() |
![]() |
|
Temat poprzednich edycji jest już zamknięty... Zapraszam na priv w grze uzgodnimy szczegóły
![]() |
10 Lis 2014, o 11:22 |
![]() |
![]() |
|
Krótkie info jak się zapisać :
Napisz na kopertę w grze do LATORRE w temacie podając :liga w treści : NICK lev profa Drugi sposób bezpośrednio przy wpłacie wpisowego (lev*10k np 30lev*10k= 300 000) gdzie automatycznie zostaniesz zapisany do listy (sprawdź po wpłacie na : http://docs.google.com/spreadsheets/d/t ... Q/htmlview więcej info w wiadomości lub na priv pozdro LATORRE |
10 Lis 2014, o 11:23 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
wsadzcie graczy w dobre przedzialy lepiej Np baboche w barbach
_________________ Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili. |
12 Lis 2014, o 16:22 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 7 Sty 2012, o 15:15 Posty: 79 Miejscowość: Wiesenbach [DE] Podziękowano: 67 razy Otrzymanych podziękowań: 27 razy Nick w grze: NacpionyRob Serwer: Tolnor ![]() |
kiedy mozemy spodziewac sie rozpiski ligii? nie eliminacji
![]() Edit: Spoczko,ze info z terminarzem bylo napisane w taki sposob,ze kazdy zauwazyl <sarkazm> . Niewiem kiedy to zostalo dodane,ale przez 2h udalo mi sie znalezc tylko jednego przeciwnika,wiekszosc chyba nawet nie wie ze liga juz ruszyla,pewien Pan odpisal nawet gdy chcialem walki z ligii,ze on ma juz przeciwnika ;F Niewiem,co z ta organizacja,ale w takim wypadku nie ma szans,ze do 19 listopada zostana zakonczone walki, chyba ze do 19.11.2015. _________________ ”Est Solarus Oth Mithas” Nick: NacpionyRob Gildia: WiecznyChillout Poziom: 60+
Spoiler:
|
14 Lis 2014, o 23:34 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |