![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bug z prologiem - jak naprawić?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Witam, ostatnio postanowiłem zacząć nową postacią - Killian kazał iśc mi użyć balisty, zrobiłem to, jestem pewny że na 100% użyłem, po przejsciu do lokacji gdzie jest Janus ( nie statek, jedna lokacja przed, jeszcze w taernie) wylogowałem się po ponownym wejściu pisze mi że nie uzylem balisty, co robic? jak to naprawic? DO lokacji z balista nie da wejsc sie juz ponownie.
_________________ Epi - 26 level - rycerz - turniejowy EpizodDrugi - 28 level - mag ognia - turniejowy Impo - 5 level - voodoo - turniejowy ThcKoxu - 11 level - łucznik - turniejowy MóskMam - 19 level - barbarzyńca - turniejowy |
14 Paź 2014, o 11:59 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 31 Mar 2014, o 20:27 Posty: 47 Podziękowano: 13 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: KrzychuRc ![]() |
Pisz do jakiegoś adma, który jest on-line.
_________________ KrzychuRc - Rycerz 50 OFF VkrzychuD - Voodoo 49 OFF Krzychudr - Druid 46 OFF Krzychushed - Sheed 48 OFF |
14 Paź 2014, o 12:10 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Tyle, że na s5 nikogo nie ma
![]() _________________ Epi - 26 level - rycerz - turniejowy EpizodDrugi - 28 level - mag ognia - turniejowy Impo - 5 level - voodoo - turniejowy ThcKoxu - 11 level - łucznik - turniejowy MóskMam - 19 level - barbarzyńca - turniejowy |
14 Paź 2014, o 12:18 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
Zapewne podczas przechodzenia do next lokacji miales laga, pzez tego laga nie dokonczono animacji wybuchu i server nie odnotowal zakonczenia zadania. Najlepiej zrob nowa postac, gdyz jest to bardzo wczesny etap gry. A bug moze zostac naprawiony po przepisaniu na nowy silnik, co moze wyeliminuje lagi.
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
14 Paź 2014, o 12:30 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Podaj nick tej nowej postaci i godziny w jakich jesteś online.
_________________ ![]() ![]() |
14 Paź 2014, o 13:14 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
nick: Epi
online jestem w pn-pt: 15-22. Dzis wyjatkowo jestem teraz. _________________ Epi - 26 level - rycerz - turniejowy EpizodDrugi - 28 level - mag ognia - turniejowy Impo - 5 level - voodoo - turniejowy ThcKoxu - 11 level - łucznik - turniejowy MóskMam - 19 level - barbarzyńca - turniejowy |
14 Paź 2014, o 13:44 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Przeniosłem Cię, zrób rlg jak wrócisz z afka
![]() _________________ ![]() ![]() |
14 Paź 2014, o 13:52 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Dzięki, naprawione wszystko - szybko i bez problemów. Temat do zamknięcia.
_________________ Epi - 26 level - rycerz - turniejowy EpizodDrugi - 28 level - mag ognia - turniejowy Impo - 5 level - voodoo - turniejowy ThcKoxu - 11 level - łucznik - turniejowy MóskMam - 19 level - barbarzyńca - turniejowy |
14 Paź 2014, o 13:52 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |