Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jak wiadomo czasem nie chce się nam na czacie handlowym szukać ofert bo a) lista jest długa lub b) z lenistwa .
c) Chcemy coś kupić a danej rzeczy nie ma od 5 dni... Dlatego można by stworzyć wyszukiwarkę haseł na czacie handlowym, która odpowiednio znalazłaby słowa kluczowe z odpowiedniego przedziału czasowego. Co myślice? Jka znać życie taki temat już pewnie był, w takim razie : BUMP! _________________ '' Postęp jest wymówką dla zepsucia. '' - ,Diuna, Franka Herberta '' Trzeba zrobić ściepę narodową, i kupić bombę atomową! '' - Bohdan Smoleń Rycerz 90 (91 coming soon) toczy się do góry... Gildia FTT, nick: Krzesiek, bynajmniej Grzesiu Ostatnio edytowany przez Paladyn56556, 28 Wrz 2014, o 19:02, edytowano w sumie 1 raz |
|
28 Wrz 2014, o 12:40 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Pomysł nie najgorszy, ale wg mnie lepiej już zrobić targowisko niż męczyć się z jakimiś wyszukiwarkami i co tam jeszcze do głowy przyjdzie. Ten pomysł tylko minimalnie by pomógł w szybszym handlowaniu :S
|
|
28 Wrz 2014, o 13:12 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł nie należy do najgorszych, ale pojawia się zasadnicze pytanie- czy istnieją narzędzia do stworzenia tego projektu?
Mnie osobiście irytuje, gdy po kilku sekundach od momentu zamieszczenia oferty, znika ona w gąszczu pozostałych. Łatwo wtedy o stratę potencjalnych kupców. Mała rzecz, a nieco uporządkowałaby czat. Tylko coś czuję, że skoro nie pojawi się Targowisko to i powyższa opcja odejdzie w niepamięć. _________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
|
28 Wrz 2014, o 14:06 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Dla mnie pomysł się podoba. Dodaj tylko ankiete.
Podaruj sobie pisanie posta kiedy zastępuje on kufla~ Dragonn _________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" |
|
28 Wrz 2014, o 16:13 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Pomysł fajny, ale mało realistyczny. Dlaczego?
Obecnie, naprawdę mały procent graczy pisze poprawnie nazwy rarów, nieważne jaki mają poziom postaci. Najpierw trzeba by było zrobić porządek z tym, potem brać się za wyszukiwarkę. |
|
29 Wrz 2014, o 21:26 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł już był, zresztą mojego autorstwa. Przepadł w czeluściach stron dalszych.
_________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL |
|
30 Wrz 2014, o 16:16 |
|
|
Uczeń Simona
|
Pomysł nie najgorszy. Męczy mnie to więc może Administracja wprowadziła by ten plan w życie. Jetem na tak !
_________________ Kolor żółty zajęty przeze mnie. Prosiłbym o nie odgapianie koloru UWAGA! Zanim przeczytasz jaki kolwiek pomysł mojej twórczości, skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy błąd ortograficzny może zagrażać twojemu życiu lub zdrowiu. ON |
|
14 Paź 2014, o 11:38 |
|
|
Uczeń Simona
|
Pomysł bardzo dobry. Pod paskiem do pisania ofert mógłby się znaleźć pasek do wyszukiwania danego hasła, nawet fajnie by to wyglądało i napewno się przydało.
_________________ KrzychuRc - Rycerz 50 OFF VkrzychuD - Voodoo 49 OFF Krzychudr - Druid 46 OFF Krzychushed - Sheed 48 OFF |
|
14 Paź 2014, o 12:14 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Fajnie, tylko teraz na handlu, to czesciej pojawia sie przeksztalcona nazwa rara np. mariot, dengeril. Czesto zdarzaja sie literowki, wiec pomysl niezbyt trafiony.
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
|
14 Paź 2014, o 12:26 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Brawo za odkopanie tematu sprzed tygodnia, który był drążony 39548204 razy.
Nie rozumiem jak na takim małym chacie chcesz zrobić takową wyszukiwarke, ja chciałem zrobić coś takiego i też by odróżniało się kup/sprzedaj - ale jak widać nic nie wyszło. Nie rozumiem czemu nie może być zrobionego budynku czy jakiejkolwiek ikonki potencjalnie nazywanej targowiskiem gdzie zamieszczono by takie rzeczy, i problem z głowy... _________________ Lvl:132 Na |
|
14 Paź 2014, o 12:34 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 87 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |