![]() |
Strona 4 z 4 |
[ 39 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Niezrozumiały problem z logowaniem
Autor | Wiadomość |
---|---|
![]() |
Panel sterowania / opcje internetowe / Połączenia / Ustawienia sieci Lan
|
15 Paź 2014, o 20:31 |
|
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 2 Paź 2014, o 11:10 Posty: 20 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Yonex ![]() |
I mam tylko odznaczyć tak czy pisać też coś muszę ?
|
15 Paź 2014, o 20:38 |
![]() |
![]() |
|
Rejestracja: 2 Paź 2014, o 11:10 Posty: 20 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Yonex ![]() |
Jeżeli wystarczyło odhaczyć i nic nie wpisywać to muszę powiedzieć, że niestety dalej nie działa.
A jak wpisałem w nazwie s1 a w numerze numer portu to mi się nie chciało połączyć z netem. I co teraz ? |
15 Paź 2014, o 21:00 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Teraz wróć do ustawień automatycznych.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
15 Paź 2014, o 21:54 |
![]() |
![]() |
|
Niestety zmiany nie ma :/ :/
|
16 Paź 2014, o 12:22 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Podpinam się pod temat.
Net UPC, 100Mb/s Przeglądarka Chrome (ale każda inna to samo), czyszczone ciastka, resetowane ustawienia przeinstalowywany flash. Muli jak diabli. Mapki wczytują się po 15-20 min. Screen z pingów i tracetów do serwerów które podawał Rzuff: http://scr.hu/0qwe/n7cnz Ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobic? Bo grać się nie da... |
1 Lis 2015, o 13:41 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
rzuff napisał(a): Tak jak to nazwałeś, problem jest nie do końca zrozumiały, choć jestem przekonany, że już gdzieś to widziałem na Forum, tylko znaleźć nie umiem. Jak do wieczora nie uzyskasz odpowiedzi, to podpytam i dam znać. Fakt pamiętam, był taki temat i skończyło się to o ile dobrze pamiętam telefonem na infolinie i happy endem. Niestety nie mogę odnaleźć tematu. |
1 Lis 2015, o 15:03 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Lis 2015, o 18:24 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Nicei ![]() |
Mam identyczny problem. Mogę wejść do ekranu logowania i wyboru postaci kliknąć zaloguj i stop. Dalej wyświetla się błąd o braku połączenia. Czyszczenie rejestru i przeglądarki nic nie dało.
EDIT: Wszystko samo się jakoś naprawiło. Cud. |
2 Lis 2015, o 18:27 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Sie 2015, o 06:28 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Hadarek ![]() |
Witam
Mam problem z zalogowaniem klikam już od 30 min i dalej to samo s5 http://scr.hu/87qt/5gd08 Może coś poradzicie?? |
5 Lis 2015, o 10:01 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 4 z 4 |
[ 39 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |