Strona 1 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Akcja Pajacyk
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Cześć.
Od dość dłuższego czasu w sieci istnieje coś takiego jak PAH- Polska Akcja Humanitarna. Mianowicie na czym to polega ? Klikając raz dziennie na komputerze zapewniasz 0.05 zł dla chorych, głodnych dzieci z Polski - zapewniasz im posiłek, co w niektórych regionach Polski jest jak cud. Ale gdzie i dlaczego ? Myślę że pod ShoutBoxem powinna być reklama przenosząca na stronę: http://www.pah.org.pl/o-pah/8/pajacyk -- skoro i tak każdy z nas codziennie przesiaduje po te 1/2h minimum, to dlaczego nie możemy przeznaczyć 3 sekund na pomoc innym, jeśli to nas nawet nie kosztuje ? Akcje humanitarne przeprowadzane są od lat, każdy może pomagać, nawet nie tracąc przy tym grosza ! Pozdrawiam i liczę na rozważenie propozycji. |
|
24 Paź 2014, o 22:33 |
|
|
Uczeń Heremona
|
W sumie nie miałbym nic przeciwko, aby obok szeregu naciąganych toplist MMO znajdowało się coś takiego właśnie. Miejsca nie brakuje, a i nikomu by to nie przeszkadzało.
25 Paź 2014, o 07:06 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Stronę PAH mam usawioną jako startową, od wielu lat. To kliknięcie raz dziennie naprawdę nic nie kosztuje ale daje bardzo duzo..
Tak jak Nicolay napisał: miejsca nie brakuje. _________________ Ciało znikło, a duch, Nieśmiertelny za dwóch, Dalej bzdury te same plótł wciąż... |
|
25 Paź 2014, o 07:59 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Bardzo dobry pomysł. Sam na to często klikam , ale wielu ludzi zapomina o tym , że istnieje takie coś , bo przesiadując przy komputerach są albo zajęci pracą , albo grą , czy czymkolwiek innym. Umieszczenie reklamy przypomniało by ludziom , że takie coś w ogóle istnieje , przez co kliknęli by od czasu do czasu.
|
|
25 Paź 2014, o 13:11 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Jestem za tym, a nawet taką działalność można poszerzyć i wrzucić na stronę taern.pl i zagraniczne strony zarządzane przez Taern.
Rzuff - zachęcaj na angielskim forum może tam też się uda to wprowadzić _________________ Lvl:132 Na |
|
25 Paź 2014, o 13:51 |
|
|
Administrator
|
Podwójny napisał(a): Jestem za tym, a nawet taką działalność można poszerzyć i wrzucić na stronę taern.pl i zagraniczne strony zarządzane przez Taern. Rzuff - zachęcaj na angielskim forum może tam też się uda to wprowadzić Propozycja nawet fajna, jednak nie ogarniczałbym się do Pajacyka, jest taka strona (nazwy nie pamiętam ) na której jest spis takich akcji, może to zamiast jednego Pajacyka? Co do zagranicznych, trochę mija się z celem, bo oni nie zrozumieją _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
25 Paź 2014, o 16:55 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Tak i jeszcze banner kampanii "Zbuduj studnie w Nigerii" oraz "Szlachetna paczka" bo święta się zbliżają.
To jest gra za którą płacę regularny abonament. Jak będę chciał klikać w pajaca to sobie wejdę na stronę pajaca i kliknę a jak poruszy mnie fakt niedoboru prezerwatyw na afrykańskim kontynencie, to odnajdę fundację która owe prezerwatywy naszym czarnym braciom dostarcza. "Bo miejsca jest dużo" - głupszego argumentu jeszcze nie czytałem. _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
25 Paź 2014, o 17:09 |
|
|
Uczeń Simona
|
Gromak o co ci chodzi ?? Przeciez jak nie chcesz - nie klikaj ale moze ktos inny chce pomoc biednym dzieciom. Trzeba myslec tez o innych a nie tylko o sobie.
_________________ KrzychuRc - Rycerz 50 OFF VkrzychuD - Voodoo 49 OFF Krzychudr - Druid 46 OFF Krzychushed - Sheed 48 OFF |
|
25 Paź 2014, o 17:18 |
|
|
Administrator
|
gromak napisał(a): "Bo miejsca jest dużo" - głupszego argumentu jeszcze nie czytałem. Może argument średni, ale skoro można tam zmieścić coś użytecznego publicznie to czemu nie? I nie wiem co ma ten cały Twój abonament wspólnego z tematem, mamy Cię podziwiać czy jak? _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
25 Paź 2014, o 17:23 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Jak będę chciał pomóc, to pomogę. Jak nie będę chciał pomóc, to nawet baner na 1/2 strony mnie do tego nie zachęci.
A co ma wspólnego abonament? Jeżeli za coś płacę, to nie podobałoby mi się, że oprócz gry jestem "atakowany" banerami "kliknij aby pomóc". Ja tu wchodzę dla rozrywki i relaksu a nie po to, by myśleć o tym, że inni nie mają co jeść. Ciekaw jestem ilu z tych popierających i głęboko wierzących w akcje typu pajacyk codziennie choćby na swoim profilu na FB umieszcza post "Czy dzisiaj już pomogłeś biednym dzieciom? Kliknij w pajaca". Łatwo się mówi o pomaganiu i chęci do pomagania kiedy wystarczy rzucić pomysł a resztę zostawić na głowie innych. _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
25 Paź 2014, o 17:36 |
|
|
Strona 1 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 84 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |