Strona 3 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Jakiego działu brakuje, który jest zbędny?
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
Ostatnia szansa na propozycje zmian Wbrew obiegowej opinii w tym temacie forumowicze mają realny wpływ na zmiany
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
12 Cze 2014, o 22:37 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Moze dodac jakis prywatny czat zamias zasmiecac sb lub ciagle wysylac PM.
_________________ "Duch wraca! Chcesz czy nie zabiera dech" -- KaeN Ducha nie pokonasz, słyszysz? -- KaeN DuchKacper MO 47 -- OFF Mamont MO 27 -- ON |
|
12 Cze 2014, o 22:47 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Nikt nie widzi przeszkód, by na SB rozmawiały 2 osoby. Byleby z kulturą. Jeżeli myslisz o prywatnym czacie - to nie czat tylko strona forum gry - albo SB albo PW.
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
12 Cze 2014, o 22:54 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Jestem świadom, iż istnieją inne źródła informacji na temat gry niż forum, ale proponuję wstawić dział "Solucje Questów" w kategorii "Poradniki", lub stworzyć tam jeden wielki przyklejony wątek. Po co to? Niektórzy "nie umieją" się potrudzić o informacje, gdy przykładowo staniemy w miejscu (w danej chwili, misji), a wzbogacenie forum o taką treść na pewno nie zaszkodzi. Jednakże... musiałoby to być przemyślane w sposób, by nie zawsze jednoznacznie wszystko opisać, dać gotową odpowiedź - oczywiście będzie to też nieuniknione. Urozmaicenie i rozbudowanie działu zależałoby albo od Nas wszystkich, albo od ekipy. Myślę, że byłaby to spora pomoc ze strony forum dla niektórych użytkowników.
|
|
5 Sie 2014, o 17:40 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja bym chciał jakiś temat w którym można pochwalić się pvp ,bossami .
_______________________ 51 MO Jw _________________ |
|
5 Sie 2014, o 17:58 |
|
|
Uczeń Heremona
|
SumaStyli napisał(a): Jestem świadom, iż istnieją inne źródła informacji na temat gry niż forum, ale proponuję wstawić dział "Solucje Questów" w kategorii "Poradniki", lub stworzyć tam jeden wielki przyklejony wątek. Po co to? Niektórzy "nie umieją" się potrudzić o informacje, gdy przykładowo staniemy w miejscu (w danej chwili, misji), a wzbogacenie forum o taką treść na pewno nie zaszkodzi. Jednakże... musiałoby to być przemyślane w sposób, by nie zawsze jednoznacznie wszystko opisać, dać gotową odpowiedź - oczywiście będzie to też nieuniknione. Urozmaicenie i rozbudowanie działu zależałoby albo od Nas wszystkich, albo od ekipy. Myślę, że byłaby to spora pomoc ze strony forum dla niektórych użytkowników. Pojawiały się już pytania o solucję - wiele osób było przeciwko. Ponoć szkodzi to klimatowi... cóż, jak dla mnie staranny opis byłby alternatywą dla dialogów, które niektórzy hurtem pomijają. Ze swojej strony nie mam żadnych zastrzeżeń, lubię czytać solucje nawet jeżeli temat sam znam bardzo dobrze, ale nie mogłyby one stać się specjalnym działem. Jeśli już to widzę to w takiej formie, że ktoś sam z siebie stworzy własny temat w dziale z poradnikami, nie liczyłbym jednak na coś podobnego ze strony kolorowych - skoro wszyscy mają dostęp do questu, równie dobrze może napisać to ktoś bez uprawnień @Mroku - "Osiągnięcia" są poddziałem karczmy. _________________
Spoiler:
|
|
5 Sie 2014, o 18:01 |
|
|
Uczeń Heremona
|
@Nicolay - ależ solucja jest!
No dobra, nie do końca solucja, raczej zbiór różności z Taernu, wykonany przez jakiegoś zapaleńca (któremu serdecznie dziękuję ). Są tam opisane zadania, jednak nie ich dialogi a ścieżki wykonania. Przykładowa ścieżka: Zadanie: Pajęcze sprawy Bagnisko (Johkabal) > Trentis (Woberg) > Bagnisko (Johkabal) > Wioska (Gobliny) > Bagnisko (Johkabal) > Tunele (Wielka pajęczyca) > Bagnisko (Johkabal) Opis naszej drogi między poszczególnymi NPC wraz z podaniem mapek. Dla świeżego gracza - na pewno się przyda, sam z niej korzystałem. Minusem jest to, że ostatnia aktualizacja to 15.01.2013 (a i przed aktualizacją były opisane tylko niektóre zadania), no ale dla początkujących, robiących zadania do 20 poziomu, na pewno się przyda. Nawet zamieściłem link na forum, z prośba by było to jakoś podbite - właśnie dla nowych graczy. Jak widać - nie jest. No cóż, widocznie jest lepiej po raz tysięczny oglądać na czacie "gdzie jest horbel" |
|
5 Sie 2014, o 18:53 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Witam
Odkopuję lekko tamat nawiązując do mojego postu z początku jak i sytuacji obecnej. W dużej mierze post kieruję do Rzuffa. Pamietasz (ewentualnie można doczytać) jak argumentowałem w temacie kufli. I aktualnie mamy sytuację o której m.innymi myślałem. Zauważyłeś z pewnością, że niejaki Shibby (jak nie przekreciłem) rozdaje kufle na prawo i lewo. Co ciekawe i tak dziwne, że do tej pory nikt na to nie wpadł . Koniec końców m.innymi o tym myślałem sugerując, że kufle powinny być limitowane i mieć swoją wagę. pozdrawiam Lisario |
|
28 Paź 2014, o 13:58 |
|
|
Strona 3 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 98 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |