![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd czatu handlowego !!!
Błąd czatu handlowego !!!
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 25 Paź 2014, o 21:16 Posty: 4 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: GoldHero ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: ZłotyHeros Czas: Opis: Chodzi tu o to że można łatwo oszukać licznik czasu odświeżając stronę. Wtedy licznik się "zeruje" . Łatwo można to sprawdzić wystarczy napisać coś na czacie handlowym, zrobić re loga i znowu można coś napisać. ![]() |
|
29 Paź 2014, o 17:14 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
tyle że oszukując możesz wyłapać knebla
![]() _________________ Serwer:HCNick:LeeEverettProfa:Sheed Lvl:+26 |
|
29 Paź 2014, o 17:37 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 25 Paź 2014, o 21:16 Posty: 4 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: GoldHero ![]() |
pawian123 napisał(a): tyle że oszukując możesz wyłapać knebla ![]() tak, jednakże jeśli na czacie jest ruch to GM zazwyczaj nie sprawdzają odstępu czasowego między wiadomościami więc wystarczy poczekać aż nasza poprzednia wiadomość będzie nie widoczna i po kłopocie. odkryłem to wczoraj jak robiłem reloga i więcej nie kożystalem |
|
29 Paź 2014, o 17:50 |
![]() |
|
![]() |
||
Administrator ![]() ![]() |
pawian123 napisał(a): tyle że oszukując możesz wyłapać knebla ![]() Dokładnie, to się nazywa omijanie blokady ![]() Błąd znany, czy trzeba go naprawiać? Nie wydaje mi się. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
|
29 Paź 2014, o 18:00 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |