![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nie mogę się zalogować ! // ban na konto do zdjęcia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
mineły 2 tygodnie i zadnego znaku nie ma Odbanujecie ???
|
15 Mar 2011, o 20:38 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Nick postaci, serwer.
Za co dostałeś bana? _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
16 Mar 2011, o 07:40 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Nick:Milito
serwer:1 |
16 Mar 2011, o 11:56 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 23:56 Posty: 410 Miejscowość: Muszyna Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
a kiedy i z co dostaes bana?
_________________ |
16 Mar 2011, o 15:41 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Za potszywanie sie a mieli mi odbanowac to konto 2 tygodnie temu ja chce odzyskac platyne i złoto
|
16 Mar 2011, o 18:07 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 13 Sty 2011, o 13:24 Posty: 32 Miejscowość: Near the sea. Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Dla mnie to nie powinni Ci ściągać wcale, no ale jeśli już została podjęta decyzja to pozostaje Ci czekać.
_________________ Alistar 64 MO [s3] "I Herkules dupa, kiedy ludzi kupa." |
16 Mar 2011, o 19:00 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Nikt nigdzie nie napisał, że konta zostanie Ci ów ban zdjęty.
Tym bardziej, że Twoją wymówką było to, że kot/mysz/ufo/chochlik wszedł Ci na konto i podszywał się pod administrację. Zamykam i proszę o nie pisanie kolejnych tematów. Trzeba było myśleć wcześniej. _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
16 Mar 2011, o 19:08 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |