![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Brak bossa w instancji i zawieszony quest Dekonstrukcja. S2
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 20 Sie 2012, o 17:34 Posty: 17 Miejscowość: Zielona Góra Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Umberto Serwer: Tolnor ![]() |
Serwer: S2
Nazwa postaci: Umberto Czas: Pi razy oko to wczoraj 19. Opis: Wczoraj, gdy osłabiłem Konstrukta. Zebrałem ekipę i ruszyliśmy na niego. Niestety w drugiej lokacji na instancji (po sali czujek) nie było bossa. Zrobiliśmy relog i wyszliśmy, niestety wygląda to nieciekawie. Poniżej zdjęcia z problemem: http://scr.hu/0wqq/i1opz http://scr.hu/0wqq/fzx3a Zjadło mi także naładowane ogniwo. Wczoraj wystąpił jeszcze problem z aragonitem, który po ponownym kliknięciu na maszynę robiącą tenteges (zapomniałem nazwy ![]() |
30 Paź 2014, o 21:15 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 10 Lut 2014, o 23:46 Posty: 107 Miejscowość: Budziska Podziękowano: 101 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy Nick w grze: CarrtyXeen ![]() |
Aby wejśc na instancje musisz mieć ogniwo. Możesz zrobić lub kupić.
Wtedy zbierz ekipe i spróbuj, powinien być. _________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" ![]() |
30 Paź 2014, o 22:05 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 20 Sie 2012, o 17:34 Posty: 17 Miejscowość: Zielona Góra Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Umberto Serwer: Tolnor ![]() |
Aby wejść na instancję wymagany jest ukończony quest Dekonstrukcja. Poza tym zjadło mi jedno naładowane ogniwo, a w instancji nie było bossa. Jeden z graczy z mojej ekipy skwitował to takimi słowami: "znów to samo".
|
30 Paź 2014, o 22:15 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 10 Lut 2014, o 23:46 Posty: 107 Miejscowość: Budziska Podziękowano: 101 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy Nick w grze: CarrtyXeen ![]() |
No właśnie kup ogniwo.
Jak wchodzisz do magazynów masz do wybrania 2 opcje: -Normalnie na inste gdzie jest wymagany ten quest -I instancja questowa gdzie możesz wejśc w każdej chwili mając ogniwo i quest. _________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" ![]() |
30 Paź 2014, o 22:31 |
![]() |
![]() |
|
Bartoszekk napisał(a): Jak wchodzisz do magazynów masz do wybrania 2 opcje: Nie mam ![]() |
30 Paź 2014, o 22:36 |
![]() |
![]() |
|
Umberciak napisał(a): Bartoszekk napisał(a): Jak wchodzisz do magazynów masz do wybrania 2 opcje: Nie mam ![]() Nie masz jak wchodzisz do magazynu? Chyba ze nie wiesz do którego magazynu. _________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" ![]() |
30 Paź 2014, o 22:39 |
![]() |
![]() |
|
Czy Ty masz mnie za idiotę? Nie potrafisz pomóc, ani rozwiązać problemu. A no tak, zapomniałem, posty w profilu nabite.
Na drodze questa otrzymałem ogniwo, naładowałem je i powinienem mieć bossa. Nie po to otrzymuje się ogniwo, aby je stracić przez błąd i kupić nowe. Ponadto pisze, że pulpit jest aktywny, ale nie mogę przejść, bo wymagany jest quest Dekonstrukcja. A skończyć go mogę przez wejście na instancję. |
30 Paź 2014, o 22:54 |
![]() |
![]() |
|
A robiłeś relog czy coś w tym stylu? No nie wiem usuwałeś ciasteczka ?
_________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" ![]() |
30 Paź 2014, o 22:57 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Jeżeli problemem jest to, że nie możesz ukończyć questa, bo pulpit nie ma opcji, to zdobądź ogniwo.
Jeżeli problemem jest to, że straciłeś ogniwo przez błąd gry, to napisz na Support o zwrot. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
30 Paź 2014, o 23:20 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |