Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Lista odesłanych petów
[IDEA] Lista odesłanych petów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Tak jak w temacie, proponuję dodać listę odesłanych petów do której przechodziło by się np. z ekwipunku. Ewentualnie lista by przedstawiała x ostatnio odesłanych petów. Mam nadzieję, że jest to możliwe do wykonania(w sumie, skoro gra już wie, które pety odesłaliśmy przy odbiorze to raczej jest możliwe wykonanie takiej listy).
_________________ _______ |
2 Lis 2014, o 11:48 |
|
Chodząca legenda
|
Myślę, że skoro gra wie, jakie odesłaliśmy pety, to tym bardziej my sami wiemy. Moim zdaniem nie potrzebne.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
2 Lis 2014, o 11:59 |
|
|
Szymdaro napisał(a): Myślę, że skoro gra wie, jakie odesłaliśmy pety, to tym bardziej my sami wiemy. Moim zdaniem nie potrzebne. Troszkę się mylisz. Przykład: Kupujesz sobie jednorazówkę mając stałego np. ogara testujesz sobie przez pewien czas i odsyłasz kupujesz drugą i trzecią grając w międzyczasie innymi postaciami również kupując inne pety hmm nie jestem w stanie zapamiętać wszystkich bez zapisywania, a jeśli jest możliwość zrobienia takiej listy jak np na wydaną platynę to ja jestem na " ╬ " [EDIT] @ dół nie kłopoty z pamięcią tylko zwykłe lenistwo Jeśli można coś zautomatyzować to ja to robię koniec kropka :p Ostatnio edytowany przez zVirusowany, 2 Lis 2014, o 13:40, edytowano w sumie 1 raz |
2 Lis 2014, o 12:13 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam,
Na kłopoty z pamięcią jest dodana zakładka - notatki Pozdrawiam |
2 Lis 2014, o 13:23 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 84 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |