Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Liga prof 4 edycja
Liga prof 4 edycja
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Pytanie do organizatora:
Czy w tej edycji muszę wpłacać wpisowe, jeśli nie odebrałem swojej wygranej w złocie za poprzednią edycję? Niby nie wiele, ale skoro mam możliwość ufundowania sobie startu, to nie widzę powodu żeby nie zapytać |
23 Wrz 2014, o 18:19 |
|
Błądzący w Tunelach
|
poszukiwana chętna osoba do pomocy przy organizacji ligi wiadomość na kopertkę proszę
|
14 Paź 2014, o 10:58 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Daj sobie spokój z tą ligą, małe zainteresowanie widać.
_________________ Sheed 140 lvl Pet papug 124 lvl Pet Plox 116 lvl Attawa |
14 Paź 2014, o 11:37 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ponad 20kk na nagrody golda jest zapraszam do zapisów fajna zabawa i ciekawe nagrody !!!
|
8 Lis 2014, o 19:30 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Krótkie info jak się zapisać :
Napisz na kopertę w grze do LATORRE w temacie podając :liga w treści : NICK lev profa Drugi sposób bezpośrednio przy wpłacie wpisowego (lev*10k np 30lev*10k= 300 000) gdzie automatycznie zostaniesz zapisany do listy (sprawdź po wpłacie na : http://docs.google.com/spreadsheets/d/1 ... sp=sharing więcej info w wiadomości lub na priv pozdro LATORRE |
9 Lis 2014, o 14:23 |
|
Uczeń Heremona
|
Torkil napisał(a): Pytanie do organizatora: Czy w tej edycji muszę wpłacać wpisowe, jeśli nie odebrałem swojej wygranej w złocie za poprzednią edycję? Niby nie wiele, ale skoro mam możliwość ufundowania sobie startu, to nie widzę powodu żeby nie zapytać Ponawiam pytanie (skoro nie otrzymałem odpowiedzi) Czesc nie odebranej wygranej pokryłaby wpisowe, reszte wpłaciłbym normalnie. Czy mam jednak wpłacac całosc kwoty? Kasa co prawda niewielka, ale pytam dla zasady |
9 Lis 2014, o 20:04 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Temat poprzednich edycji jest już zamknięty... Zapraszam na priv w grze uzgodnimy szczegóły
|
10 Lis 2014, o 11:22 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Krótkie info jak się zapisać :
Napisz na kopertę w grze do LATORRE w temacie podając :liga w treści : NICK lev profa Drugi sposób bezpośrednio przy wpłacie wpisowego (lev*10k np 30lev*10k= 300 000) gdzie automatycznie zostaniesz zapisany do listy (sprawdź po wpłacie na : http://docs.google.com/spreadsheets/d/t ... Q/htmlview więcej info w wiadomości lub na priv pozdro LATORRE |
10 Lis 2014, o 11:23 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
wsadzcie graczy w dobre przedzialy lepiej Np baboche w barbach
_________________ Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili. |
12 Lis 2014, o 16:22 |
|
Uczeń Simona
|
kiedy mozemy spodziewac sie rozpiski ligii? nie eliminacji
Edit: Spoczko,ze info z terminarzem bylo napisane w taki sposob,ze kazdy zauwazyl <sarkazm> . Niewiem kiedy to zostalo dodane,ale przez 2h udalo mi sie znalezc tylko jednego przeciwnika,wiekszosc chyba nawet nie wie ze liga juz ruszyla,pewien Pan odpisal nawet gdy chcialem walki z ligii,ze on ma juz przeciwnika ;F Niewiem,co z ta organizacja,ale w takim wypadku nie ma szans,ze do 19 listopada zostana zakonczone walki, chyba ze do 19.11.2015. _________________ ”Est Solarus Oth Mithas” Nick: NacpionyRob Gildia: WiecznyChillout Poziom: 60+
Spoiler:
|
14 Lis 2014, o 23:34 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 193 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |