![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bug w grze Serwer s5 wykryto
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Lis 2014, o 15:59 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Dargonek ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Dargonek Czas: 15:12 Opis: Zauważyłem błąd na s5, w którym można stracić wyposażenie podczas walki. Błąd polega na tym ,że podczas walki wchodząc ikonke platyna/zmiana wyglądu potem otwieramy plecak i przeciągniecie poszczególny "rar" z ekwipunku do nie widocznego kosza można przez to stracić coś z ekwipunku, aby zmienić np. taktykę w walce. |
17 Lis 2014, o 16:26 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Witaj,
Nie potrafię powtórzyć tego błędu, gdzie jest wspomniany niewidoczny kosz? _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
17 Lis 2014, o 16:35 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 30 Wrz 2012, o 18:48 Posty: 1106 Miejscowość: R-sko Podziękowano: 16 razy Otrzymanych podziękowań: 13 razy Nick w grze: KitusKatek ![]() |
hmm trchę jaśniej byś to wytłumaczył
![]() _________________ amor patriae nostra lex miłość do ojczyzny naszym prawem |
17 Lis 2014, o 16:37 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Lis 2014, o 15:59 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Dargonek ![]() |
kto chce abym opisał ten bug zapraszam na ts'a s5
|
17 Lis 2014, o 16:55 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
17 Lis 2014, o 17:40 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
![]() |
Sprawdź jak możesz czy da się tym sposobem zmieniać św w walce
![]() _________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
17 Lis 2014, o 17:58 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Dzięki, lepszy filmik niż loganie na tsa, zwłaszcza, gdy nie bardzo mogę.
Jesteś pewien, że trzeba wykonać te wszystkie czynności? Według mnie to po prostu prześwitywanie ekwipunku przez okno walki, ciężko ten bug wywołać, bo standardowo okno walki zasłania cały ekran. Oczywiście o przypadkowej utracie eq, co opisałeś na samym początku, nie ma mowy, nadal trzeba to potwierdzić. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
17 Lis 2014, o 18:09 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
no jak uważacie ja tylko pisze myślę ze nie po wino takie coś kiedyś tego nie było
|
17 Lis 2014, o 19:41 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Dzięki za zgłoszenie!
Jest to problem z warstwami, nikt wcześniej nam tego nie zgłosił, bo nikt nie zmienia np. modelu twarzy podczas walki ![]() Prześlę do poprawy. _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
18 Lis 2014, o 00:46 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |