![]() |
Strona 1 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Jeleń
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 14 Sie 2011, o 18:26 Posty: 111 Miejscowość: Wawka Podziękowano: 308 razy Otrzymanych podziękowań: 659 razy Nick w grze: Conan Serwer: Ostlor ![]() |
Jak tak się pałętam po lesie, klepnę sobie moim lolkiem to dzika, to niedźwiedzia, to wilka, to... przyznam, iż brak mi tam jeleni. Poddaję zatem pod rozwagę wygenerowanie kiedyś jelenia i umiejscowienie go w lesie koldów - tak dla lepszej zgodności tegoż wirtualnego świata...
O kucykowy powóz dla mła nie proszę, gdyż i tak mi go nie dacie ![]() _________________ corrumpunt mores bonos colloquia mala |
20 Lis 2014, o 11:58 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 14 Lip 2013, o 15:17 Posty: 48 Podziękowano: 11 razy Otrzymanych podziękowań: 22 razy Nick w grze: kwaratanna ![]() |
Bardzo fajny pomysł ale napisz jakie by miał umiejętności i ile by miał hp.Może zrobimy odrazu chempa jelenia
![]() _________________ Pomogłem ? dej Kufel ja postawie !! |
20 Lis 2014, o 12:51 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
W lesie jeleń, kuna, sarna, wiewiórka, no i oczywiście rosomak.
Na plaży może bez węży da radę, ale gdzie są jaszczurki i żółwie? Pewnie znaleźć można wiele takich przykładów, jednak pomysł ten zrównałbym z pomysłem na dodanie szczurom gryzienia bez krwawienia i podsumował: można, tylko po co? Przecież różnorodnych mobów tam dostatek. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
20 Lis 2014, o 13:15 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 14 Sie 2011, o 18:26 Posty: 111 Miejscowość: Wawka Podziękowano: 308 razy Otrzymanych podziękowań: 659 razy Nick w grze: Conan Serwer: Ostlor ![]() |
Z całą pewnością taki jeleń winien mieć umiejętność, która będzie powodować krwawienie, gdyż łatwo sobie wyimaginować co się dzieje, gdy trafi przeciwnika swoim okazałym porożem... Widziabym tam też "godowy ryk"
![]() Choćby dlatego właśnie, że można ![]() Btw. Żółwia - moba typu "elite" (coś w przedziale champa) również bym widział, np. questowego na wyspie, gdzie się dorsze łowi. Posty edytujemy, zamiast pisać jeden zaraz pod drugim, rzuff Sprawdzałem Ciebie tylko ![]() ![]() To ja też chcę piwo, to taki podatek od wzbogacenia się moim kosztem. _________________ corrumpunt mores bonos colloquia mala Ostatnio edytowany przez Gustavus, 20 Lis 2014, o 13:50, edytowano w sumie 1 raz |
20 Lis 2014, o 13:17 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 31 Mar 2014, o 20:27 Posty: 47 Podziękowano: 13 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: KrzychuRc ![]() |
Moglby byc ale jako champion bo mobkow jest tam wystarczająco
![]() _________________ KrzychuRc - Rycerz 50 OFF VkrzychuD - Voodoo 49 OFF Krzychudr - Druid 46 OFF Krzychushed - Sheed 48 OFF |
20 Lis 2014, o 13:28 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 2 Mar 2012, o 21:22 Posty: 96 Miejscowość: Oxenfurt Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 157 razy ![]() |
Jeleń nie może być -- jeleń się źle kojarzy. Potem by mówili ze ekipa Whitemoon to jelenie. Weźmiesz to na swoje sumienie?
Ale mógłby być Lenin, w końcu Lenin to też jeleń ![]() |
20 Lis 2014, o 13:56 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 22 Wrz 2013, o 12:23 Posty: 157 Miejscowość: Pobiedziska (Wielkopolska) Podziękowano: 53 razy Otrzymanych podziękowań: 22 razy Nick w grze: CordingMilq ![]() |
Jest pet Mućka może teraz Jeleń tylko że dla mniejszych lvl?
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 ![]() |
21 Lis 2014, o 19:32 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Jeleń z którego można zdobyć białego jelenia? jestem na tak!!!
A tak na serio nie rozumiem w jaki sposób jeleń miałby kosić graczy ![]() 1.Atak porożem 2.Atak porożem 3.Atak porożem 4.Szarża porożem 5.Ryk (ofc porożem) po co komu takie coś? tak jak rzuff napisał, nie trzeba od razu dodawać wszystkiego co sie da... |
21 Lis 2014, o 19:40 |
|
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 22 Wrz 2013, o 12:23 Posty: 157 Miejscowość: Pobiedziska (Wielkopolska) Podziękowano: 53 razy Otrzymanych podziękowań: 22 razy Nick w grze: CordingMilq ![]() |
To tylko pomysl każdy ma swoje zdanie na każdy temat
![]() _________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 ![]() |
21 Lis 2014, o 19:50 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 8 Gru 2013, o 16:40 Posty: 161 Podziękowano: 232 razy Otrzymanych podziękowań: 77 razy Nick w grze: Elfnocy ![]() |
Panowie i Panie Jeleń to gatunek który dzielimy na Byka (samiec) i łanie (samice) należy dodać że z sarną nie mają aż tak wiele wspólnego i nie tkwijmy takiej propagandzie że sarna to żona Jelenia
![]() _________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
24 Lis 2014, o 21:12 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |