Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Jeleń
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Tak jak napisał Seba oraz rzuff, takich mobów może być cała masa. To żółwie, to jaszczurki, to psy, to kurczaki. I tak jak napisał Seba, był by problem z wymyśleniem jakichś sensownych umek. A co do Jelenia, nie podałeś żadnej szczegółowej rzeczy. Jaka będzie miniaturka, jakie będzie miał ataki, jakie staty, ile HP/kondy/many. A poza tym pewnie był by problem z przerobieniem na 3D. Jestem na nie.
_________________ Kolor żółty zajęty przeze mnie. Prosiłbym o nie odgapianie koloru UWAGA! Zanim przeczytasz jaki kolwiek pomysł mojej twórczości, skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy błąd ortograficzny może zagrażać twojemu życiu lub zdrowiu. ON |
24 Lis 2014, o 21:51 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
A moze nie taki zwykły jeleń (bo takie raczej pierzchają przed ludźmi robiącymi hałas na wiele kilometrów podczas zwykłego spacerku) tylko może... Leleń? Czyli takie o:
http://www.bogowiepolscy.net/gfx/image/08_Lelen_DrzewoZycia.jpg Leleń, czyli biały jeleń, strażnik Drzewa Życia na Łysej Górze (czy gdzieś w tamtej okolicy). _________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
24 Lis 2014, o 23:48 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Wszystko zależy od wyobraźni i ochoty Twórców. Umki to akurat najmniejszy problem - strach, panika, taran, krwawienie, uderzenie porożem i gotowe Fajny byłby taki jeleń, który byłby jeleniem rzadkim... Coś jak poborca, klepniesz jelenia i masz pokaźny cash i sensowny exp...
Generalnie sporo mobów w lesie koldów daje beznadziejnego expa - kompletnie nieproporcjonalnego do ich umiejętności (w sensie trudności ich zabicia). To dlatego np. trzy arcyłotry, czy lochy stoją sobie spokojnie. Po co je ruszać, skoro za jednego miśka jest znacznie więcej expa, do tego misiek jest znacznie łatwiejszy do klepnięcia... _________________ corrumpunt mores bonos colloquia mala |
25 Lis 2014, o 00:04 |
|
Uczeń Simona
|
@Gustavus
Teraz wymyś tylko HP/mane/konde tego jelenia, oraz zręke/siłe żeby nie było . Jeszcze zrób odpowiednią miniaturke i będzię. _________________ Kolor żółty zajęty przeze mnie. Prosiłbym o nie odgapianie koloru UWAGA! Zanim przeczytasz jaki kolwiek pomysł mojej twórczości, skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy błąd ortograficzny może zagrażać twojemu życiu lub zdrowiu. ON |
25 Lis 2014, o 09:17 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Może dodamy jeszcze skrzydlate świnie.A tak na serio jestem na nie ponieważ jak by dodali do gry przykładowego jelenia to inni by chcieli by dodano kurczaki ,sowy itp ^^
_________________ druid 71lv (s3/s7) off VD 39 lv(s3/s7) powoli i do przodu Ryc 103 lv (s3/s7) postać od farta :p kontakt gg 11221851 |
25 Lis 2014, o 11:33 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
czarus256 napisał(a): Może dodamy jeszcze skrzydlate świnie.A tak na serio jestem na nie ponieważ jak by dodali do gry przykładowego jelenia to inni by chcieli by dodano kurczaki ,sowy itp ^^ Ale świnie, kurczaki i krowy już są (sowę też chyba jakąś widziałam) i kilka innych zwierząt już jest. Co prawda jako dekoracja, ale są. _________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
25 Lis 2014, o 13:36 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Wiem ale z tego co wynika to niedługo cały zwierzyniec będą chcieli ^^
_________________ druid 71lv (s3/s7) off VD 39 lv(s3/s7) powoli i do przodu Ryc 103 lv (s3/s7) postać od farta :p kontakt gg 11221851 |
25 Lis 2014, o 14:24 |
|
Walczący z drzewcami
|
To może ja coś zaproponuję bo jak wirtualna gra może nie być podobna do świata rzeczywistego
Proponuję na bagnach dorzucić parę ropuszek, bo co to za bagna bez ŻAB! Przed jaskiniami i zamkiem dodać paru przypakowanych kolesi, którzy pilnują swojej ośki i każdy niemile widziany gracz będzie dostawał od nich prezent w postaci 'buły na ryj' oraz teleport do trentis. W lesie przy ruinach proponuję dorzucić mobki jagódka, malinka oraz poziomka, które zachęcałyby płeć piekną do częstszego odwiedzania tego miejsca i zbierania zapasów na zimę. Aby nie brakowało także atrakcji dla panów mam pomysł, aby wprowadzić przy Domu Uciech w Trentis parę miejsc parkingowych dla stałych klientów, bo nie po to mam kartę stałego klienta, żeby zostawiać swego wiernego konia na pustej przestrzeni, zamiast na ekskluzywnym parkingu. Myślę, że mój pomysł jest najlepszy. Uważam tak, bo tak. Serdeczne i gorące pozdrowienia jak koldzie piwo przesyła Wasz oddany taernijczyk. |
25 Lis 2014, o 16:16 |
|
Uczeń Simona
|
Waski napisał(a): Myślę, że mój pomysł jest najlepszy. Nie, nie za bardzo _________________ Kolor żółty zajęty przeze mnie. Prosiłbym o nie odgapianie koloru UWAGA! Zanim przeczytasz jaki kolwiek pomysł mojej twórczości, skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy błąd ortograficzny może zagrażać twojemu życiu lub zdrowiu. ON |
25 Lis 2014, o 16:19 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Uhuh, widzę że kolega Elfnocy wypowiada się na temat jeleni porównując prawdopodobieństwo spokrewnienia z sarnami - co jest fatalnym błędem zważając na to, że oba te gatunki omijają się szerokim łukiem. Ostatnio prowadziłem za mojego ojca " spotkanie z myśliwym " gdzie także porównywano sarnę do jelenia - jestem na to uczulony - od 5 lat należę do PZŁ i takie błędy są karygodne.
Co do propozycji nie widzę sensu dodawania jelenia, lepiej zainwestować swój czas w zrobienie bossa z losową instancją - tak jak na modliszce ( grota nad ścieżką goblinów i Leika jest pusta, a może być wykorzystana ). Głos neutralny. |
25 Lis 2014, o 20:53 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 166 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |