![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Blokowanie Postaci
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 22 Wrz 2010, o 19:07 Posty: 19 Miejscowość: Częstochowa Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Sory, że napisałem o tym w pomocy, ale nie ma tu takich działów takich jak "dzieci i natręty"
A mianowicie od 2 miesięcy dostaje zaproszenie do znajomych od gracza "RAWICA" i z każdym zaproszeniem wysyła mi wiadomość "to ja smackdown" ja wogóle nie znam tego gościa ani żadnego smackdown czy coś, dlatego proszę o zablokowanie go tak, żeby nigdzie do mnie nie pisał ani nie wysyłał mi żadnych zaproszeń (Jest to bardzo upierdliwe) Pozdrawiam Undertakerr _________________ Undertakerr ! ! ! |
17 Mar 2011, o 16:05 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 19 Sty 2011, o 18:34 Posty: 85 Miejscowość: Mielec/Kraków Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 21 razy ![]() |
WWE Smackdown, nie skojarzyłeś? XDXD A gdzie Undertaker dostaje kasę za robienie z siebie idioty?:P
Gościu też kojarzy to show i sobie jajca robi^^ _________________ Nie z krzyża jestem zdjęty - Bóg. Ani czerwonej gwiazdy starzec. Kocham czerń, kocham noc, Pluję na prawo, bo kocham wolność. |
17 Mar 2011, o 17:05 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 13 Sty 2011, o 13:24 Posty: 32 Miejscowość: Near the sea. Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Użyj funkcji "/ignore nick" (gdzie zamiast nick wpisujesz nick osoby którą chcesz ignorować). A to, że wysyła Ci zaproszenie to przecież nie przeszkadza w grze. Ewentualnie porozmawiaj z nim o tym, że go nie znasz i nie życzysz sobie żeby do Ciebie ciągle pisał.
_________________ Alistar 64 MO [s3] "I Herkules dupa, kiedy ludzi kupa." |
17 Mar 2011, o 17:41 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 29 Sty 2011, o 13:35 Posty: 30 Miejscowość: SZN Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Zrobiłeś sobie taki nick to teraz masz:P Chłop ciśnie wałek z Ciebie.
_________________ Emkej - 65lvl RYCERZ [s3] Wykalaczka - 22lvl SHEED [s3] |
18 Mar 2011, o 13:29 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |