Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowe kary
Nowe kary
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Pogromca Valdaroga
|
No chodziło mi o grzywnę w taernijskim złocie:) Coż może niektórych by to bardziej od knebla zniechęciło:P
_________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
26 Lis 2014, o 23:16 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
1 wulg -> 1kk
1 obraza -> 2kk ... może dać możliwość wykupu abonamentu na miesiąc? Na przykład 20kk i klnij ile wlezie? _________________ "Jeśli nie potrafisz wytłumaczyć czegoś w prosty sposób, znaczy, że nie rozumiesz tego wystarczająco dobrze" Albert Einstein S1 Ivonic - vd [100] |
|
26 Lis 2014, o 23:25 |
|
|
Administrator
|
iwonic napisał(a): może dać możliwość wykupu abonamentu na miesiąc? Na przykład 20kk i klnij ile wlezie? Tak, ale tylko na priv i tylko pomarańczowym na s1 _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
26 Lis 2014, o 23:28 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Iwonic daj znać gdzie mam uiścić złoto na ten miesiąc, bo chętnie sobie kupię coś takiego od razu jak wprowadzą.
Co do samego pomysłu to ja byłbym za przedłużeniem knebli oraz częstszym rozdawaniem kulki łotrzyka, bo kary takie jak knebel na 720minut nie są odatraszające. _________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
|
26 Lis 2014, o 23:51 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Hmm mój ulubiony zatwardziały recydywista proponuje zaostrzenie kar? Świat stanął na głowie:)
_________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
27 Lis 2014, o 00:03 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Chcąc, nie chcąc dobry z niego człowiek Też jestem za wydłużeniem kar, należy się ludziom o słabych nerwach do gry (czyt. ja)
_________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
|
27 Lis 2014, o 13:07 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
A może zamiast pomysłu nowych kar, zacząć jakieś nowe pomysły dla uatrakcyjnienia gry?
_________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
29 Lis 2014, o 14:02 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 29 Lis 2014, o 12:01 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Elfnocy |
Cóż sam pomysł nowych kar nie jest zły ale bardziej bym to widział jako grzywny lub czasowa blokada wstępu na instancje
|
|
29 Lis 2014, o 21:47 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 12 Sty 2015, o 15:25 Posty: 13 Miejscowość: okolice Warszawy. Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Kara grzywny była by najlepszym rozwiązaniem, aczkolwiek ekipa by musiała się głowić nad wprowadzeniem kilku zmian, typu: złoto do depozytu [nawet hlvl jako 15+ może być analfabetą], ale pomijawszy fakt chcę zmierzyć do celu, np.
1.Mam ze sobą 15000 złota, napisałem na globie/kurczaku/pasku z boku "ej ty gościu porzycz mi 2k pliska, morzesz pliska?; [lub czekając np. na Kosiora/Kruczego] -weś mi ic stonot" serwer tworzy kicka, lecz po zalogowaniu wyrzuca nas do depozytu [gorzej jak nowy nic ze sobą nie ma i nie wykupił depozytu] i wyświetla komunikat, załóżmy (zostałeś osądzony o złą gramatykę musisz zapłacić karę w wysokości: [xxxxx] gdzie x to ilość pieniędzy) jeżeli gracz nie opłaci, nie bd mógł wychodzić z depozytu. 2.Piszę: "pomorze ktoś zabić herszta do misi" - 2 błędy ortograficzne [za 1 błąd bd ok 5/10k pobierane automatycznie po napisaniu z błędami, jeżeli gracz nie posiada pieniędzy poprostu ma "bana" na czat, kara schodzi jeżeli gracz uzyska odpowiednią ilość złota do pobrania. Oto moje pomysły podpinam się pod wątek Pozdrawiam. _________________ Podczas zażartej kłótni w Internecie nigdy nie atakuj oponenta za jego błędy gramatyczne i ortograficzne. Może być tak, że jego klasa jeszcze danego zagadnienia nie przerabiała. Sheed, serwer 2. |
|
17 Sty 2015, o 18:06 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 141 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |