Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana profesji
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 16 Lis 2014, o 19:22 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: EsteRyc |
Cześć wpadłem na pomysł o zmianie danej profesji np. Łucznik na VD. Ponieważ na każdym serwerze jest zapewne mało Rycerzy i Druidów i szukanie może potrwać nawet 1h. Oczywiście to by kosztowało platyne taki mój cennik.
Druid-2000pl Rycerz-1500pl Łuczniki-1000pl Mo-900pl Vd-800pl Sh-700pl Bb-500pl |
29 Lis 2014, o 17:33 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł ten był wiele razy proponowany na forum i nie wejdzie. Nawet już sam fakt opłacalności, kto by na h-lvl przykładowo barb na dru, chciał wydać tyle platyny na nowe EQ pod profesje i samą zmianę profesji. (bo raczej nie byłoby to tanie). Co do liczebności aktywnych druidów i rycerzy na serwerach, to w tej kwestii bym się kłócił - jest ok. Większość ma gildie i chodzi na wyprawy z gildią.
|
29 Lis 2014, o 17:56 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jak dla mnie nie zabardzo ale może...
Jak kolega wyżej wypowiedział się że sam koszt zmiany profy + wydatek na eq, LECZ nie musi z postaci magicznej zmieniać na fizyczną np.Dr może na MO, i na odwrót. Ryc na sh i na odwtót itp. Wyda plate tylko za zmiane profy bo bedzie postacią fizyczną/magiczną tylko inną i nie bedzie musiał znowu wydawać kupe kasy na eq. Takie jest moje zdanie, MOŻNA HEJTOWAĆ _________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" |
29 Lis 2014, o 18:24 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 25 Paź 2014, o 23:52 Posty: 22 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Sephres |
Jak dla mnie to by było bez sensu, bo wbijasz załóżmy ten 100 daną profesją i znudziła się po czasie to albo się robi nową i przygodę zaczynasz od nowa albo nie gra wcale.
Takie rozwiązanie według mnie było by dla tych którym nie chce się albo expić i idą na łatwizne |
29 Lis 2014, o 18:26 |
|
Uczeń Simona
|
Pomyślcie logicznie wbijasz 115lv Rycerzem i zmieniasz na np. Vd bo ten ci się bardziej podoba. Oczywiste jest że vd nie wbijesz tak szybko lv jak rycem więc dużo osób mogło by się w to bawić. Przez co brakowało by danej profesji itd itd.. Można by tu rozwijać wszelakie teorie tylko poco skoro to i tak nie przejdzie i jest totalnie bez sensu Na przyszłość używaj szukajki.
_________________ Nikt cię do niczego nie zmusza |
29 Lis 2014, o 18:32 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Chyba po to można stworzyć kilka różnych postaci(które na jednym serwerze tworzone wspólny depozyt mają), żeby takich "nowości-dziwności" nie wprowadzać.
_________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
30 Lis 2014, o 15:48 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 96 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |