![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
gość mnie wyrolował
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 7 Paź 2010, o 00:09 Posty: 23 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy ![]() |
Witam serdecznie. Gość o nicku REXSI ogłaszał się na handlowym, że sprzeda plate. Nawiązałem z nim kontakt i dałem mu 200K zaliczki. Niestety gość ani platy ani złota nie zwrócił. Co mam zrobić oprócz tego, że go dedne za każdym razem jak go spotkam.
_________________ SIRVVĄSKI - S1 rycek i inne mniej znaczne postacie ![]() Ostatnio edytowany przez SIRVVĄSKI, 19 Mar 2011, o 23:32, edytowano w sumie 1 raz |
19 Mar 2011, o 23:16 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 23:56 Posty: 410 Miejscowość: Muszyna Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
wrzuc jakis screen, jako dowod czy cokolwiek...
_________________ |
19 Mar 2011, o 23:19 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 7 Paź 2010, o 00:09 Posty: 23 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy ![]() |
niestety pomimo zmniejszenia rozmiaru nie mogę wysłać screena jako załącznika. Jeżeli jakiś gm byłby tak miły i na pw napisał mi adres mailowy to prześle screena
_________________ SIRVVĄSKI - S1 rycek i inne mniej znaczne postacie ![]() |
19 Mar 2011, o 23:35 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Wrzuć zdjęcie na imagesshuck, skopiuj link i wklej tutaj.
_________________ ![]() |
19 Mar 2011, o 23:39 |
![]() |
![]() |
|
http://img847.imageshack.us/i/95218362.png/
http://img200.imageshack.us/i/gomniezro ... 0kzot.png/ http://img819.imageshack.us/i/gomniezro ... 0kzot.png/ http://img840.imageshack.us/i/jeszczejedno.png/ Ers: Edytuj posty! sorka ers ale ja z informatyką leko na bakier inne rzeczy lepiej robię, a gość mi tak zalazł za skóre że szlak mnie trafia _________________ SIRVVĄSKI - S1 rycek i inne mniej znaczne postacie ![]() |
19 Mar 2011, o 23:48 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Handel platyną jest zakazany - eliksirów, inhibitorów itd., samej platyny nie sprzedasz graczowi.
Stąd mam wątpliwości co do takiego stanowiska GM w tej sprawie. W razie reakcji sugeruję zwrócić 200k poszkodowanemu, odejmując 600k oszustowi. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
20 Mar 2011, o 00:54 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 23:56 Posty: 410 Miejscowość: Muszyna Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
EsAmo, usunalem swojego posta, poniewaz to grubsza sprawa. Co do handlu platyna to z tego co mi wiadomo nie jestzakazany
_________________ |
20 Mar 2011, o 00:56 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Ban na 3 dni raczej nic tu nie da. Myślę, że lepiej będzie zerować złoto / sprzęt na postaci oszustów. (tych głównych)
|
20 Mar 2011, o 00:56 |
![]() |
![]() |
|
Ban na 3 dni
![]() Takich ludzi trzeba eliminować, a nie dawać bany na trzy dni, wyzerować go albo inaczej ukarać. Z tego co się dowiedziałem to nie jestem jedyny. W taki sam sposób z tego co wynika na forum wyrolowała co najmniej 5 osób. _________________ SIRVVĄSKI - S1 rycek i inne mniej znaczne postacie ![]() Ostatnio edytowany przez SIRVVĄSKI, 20 Mar 2011, o 00:59, edytowano w sumie 1 raz |
20 Mar 2011, o 00:57 |
![]() |
![]() |
|
a czy nie sadzisz je nawet gdyby mialby byc ban, to zawsze jakas kara dla oszusta?
tak jak myslalem, to grubsza sprawa. Rexi broni sie tym, ze Sirvvąski obrazal jeo i jego matke, dlatego rozdal pieniadze 'biednym'. Wydaje mi sie ze sprawa do wyjasnienia, jesli w ten sposob oszukal tez inne osoby. Narazie oddaje pieniadze. _________________ |
20 Mar 2011, o 00:58 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |