Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
som czity do taern
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
bo mi kolega muwił ze jego kolega mial wujka ktory mial kolege ktory mial czity na zloto nie wiem jaki czit ale podajcie bo kce dac dziewczynie kase bo jom narazie podrywam wienc wiecie.
_________________ tfuj stary |
|
19 Gru 2014, o 22:56 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Juz masz jeden na trollowanie w stopniu zaawansowanym
_________________ druid 71lv (s3/s7) off VD 39 lv(s3/s7) powoli i do przodu Ryc 103 lv (s3/s7) postać od farta :p kontakt gg 11221851 |
|
19 Gru 2014, o 23:03 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
koleś bo ja to moge ddziefczynie dac? bo ja nie fiem albo jakies czity na dziefczyne pomusz plis
|
19 Gru 2014, o 23:04 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Wrz 2013, o 10:50 Posty: 0 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: hakier |
Kiedy wkońcu pojadę na ryby:P
|
|
19 Gru 2014, o 23:12 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
|
19 Gru 2014, o 23:18 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
No to naprawdę extra podryw byś miał. To chyba najśmieszniejszy temat jaki widziałem w tym roku
A tak wogule nie ma "czitów" do tearna, a jeśli już jakiś znajdziesz to zapewne nie będzie on dziłał. Za to są nagrody od ekipy za ich stosowanie. _________________ Legionistaa - sheed 76 Krzychu - druid 75 AveDymki - voodoo 33 MrsTarcza - rycerz 41 Nie programujcie w święta - bug się rodzi. |
|
19 Gru 2014, o 23:27 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Wystarczy wcisnąć CTRL + W i po kłopocie z czitami.
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
19 Gru 2014, o 23:45 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
igorski10 napisał(a): A tak wogule nie ma "czitów" do tearna, a jeśli już jakiś znajdziesz to zapewne nie będzie on dziłał. Za to są nagrody od ekipy za ich stosowanie. Jak to nie ma czitów. Ja ciągle na czitach gram. Nawet raz gromakowi pożyczyłem i jeszcze nie oddał -- mówi że zgubił, ale ja mu nie wierzę. Nie chce oddać i tyle. Nawet 100 lewel ostatnio wbił. Tylko dzięki moim czitom. Gromak oddawaj czity. |
|
19 Gru 2014, o 23:50 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Spoko, z takich też coś mam. Kody na modłe i tygrysa.
_________________ Legionistaa - sheed 76 Krzychu - druid 75 AveDymki - voodoo 33 MrsTarcza - rycerz 41 Nie programujcie w święta - bug się rodzi. |
|
19 Gru 2014, o 23:52 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Masz Ludgar swojego czita, udław się nim! Już go nie potrzebuję!
Do autora - dziewczynie najlepiej nasmaż świeżych sznyclów, to sprawdzony sposób. _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
20 Gru 2014, o 08:27 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |