Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Skróty klawiszowe.
Skróty klawiszowe.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam,
Są skróty ctrl+1/2/3/4 do zmieniania taktyki, więc chciałbym aby pojawiły się takowe skróty do używania na mapach, np. do włączania odpoczynku. Byłoby to dość pomagające, gdyż długo wczytująca się mapa może dać nam okazję do regeneracji naszej i naszego pupila Pozdrawiam. _________________ Lvl:132 Na |
|
20 Gru 2014, o 17:20 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Sprzydałoby się wciśnięcie spacji zamiast klikania na zegar za pomocą myszki.
|
|
20 Gru 2014, o 20:28 |
|
|
Inżynier
|
Do odpoczynku owszem można dodać skrót klawiszowy, ale żebyśmy nie popadli w paranoje i nie doprowadzili że za parę miesięcy w taern będzie się grało samą klawiaturą
|
|
20 Gru 2014, o 20:47 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Knoxi napisał(a): Do odpoczynku owszem można dodać skrót klawiszowy, ale żebyśmy nie popadli w paranoje i nie doprowadzili że za parę miesięcy w taern będzie się grało samą klawiaturą Niekoniecznie samą kalawiaturą. Można to połączyć i każdy będzie zadowolony. |
|
20 Gru 2014, o 20:58 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Ja bym dodał sterowanie strzałkami.
|
|
20 Gru 2014, o 21:35 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Waski napisał(a): Ja bym dodał sterowanie strzałkami. Kierowanie strzałkami byłoby bardzo "koślawe". Co do skrótów klawiszowych odpoczynku i zegara to jestem jak najbardziej na tak. Niby niewiele, ale jakie by to było ułatwienie ;] |
|
20 Gru 2014, o 22:52 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Tylko ciekawe jak to połączycie z ciągle aktywnym czatem w walce.
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 EDIT: @down Odnośnie zegara... _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 Ostatnio edytowany przez Basfau 21 Gru 2014, o 15:00, edytowano w sumie 2 razy |
|
21 Gru 2014, o 10:32 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Basfau napisał(a): Tylko ciekawe jak to połączycie z ciągle aktywnym czatem w walce. Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 Odpoczynek na mapie, chat w walce? Nie rozumiem powiązania. Od tego jest przycisk Ctrl, Alt żeby w połączeniu z czymś dało efekt zadowalający i nie przeszkadzało w normalnym funkcjonowaniu chatu/gry. _________________ Lvl:132 Na |
|
21 Gru 2014, o 10:48 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Chyba drygu pisal, ze nie chce wprowadzac klawiszy do gry i w sumie na tym bym skonczyl xd
Pomysly tego typu byly i mi sie nawet podobaja jednak wers wyzej wyjasnia wszystko xd _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
|
22 Gru 2014, o 01:16 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 196 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |