![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
,,Ubierz mnię"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 23 Maj 2014, o 03:48 Posty: 5 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: XarKov ![]() |
Dobra bez pitolenia :
Zapewne każdy z was za młodych czasów (lub nadal) grał\a w gry typu ubieranki. Ostatnio zagrałem sobie z nudów hehe ![]() Na czym to ma polegać: Otóż każdy kox zastanawia się nad morfami taki edytor by pomógł np. na swoim przykładzie chciałbym zobaczyć jak wygladałbym z wulkanem na sobie lub z porożem jelenia i tak dalej. Oczywiście jakieś kolorki też. Tu chodzi o aluzję tego pomysłu :3 Pozdrawiam całe s2 oraz zespół GM XarKov _________________ ,,Wstrzymał Słońcę, ruszył Ziemię, polskie wydało go plemie" |
23 Gru 2014, o 08:29 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 11 Wrz 2014, o 10:12 Posty: 66 Miejscowość: Wlkp Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 38 razy ![]() |
Człowieku jeżeli miałbym możliwość sprawdzenia jak bym wyglądał w nowym secie dla rycka to byłoby to totalnie bez sensu. Moim motto jest ubrać się w nowy set dla rycerza założyć epika i do tego dąże a nie że ja sobie chce zobaczyć jak będę w tym i tym wyglądał a to jest ok to sobie kiedyś tam kupie ... jeżeli chcesz coś kupić na morfa kupujesz w ciemno a nawet nie do końca bo zawsze ktoś z forum pomoże i podeśle ss jak dana rzecz wygląda na graczu. Pomysł totalnie BEZ SENSU !!!
_________________ Nikt cię do niczego nie zmusza |
23 Gru 2014, o 09:50 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 14 Sty 2014, o 19:42 Posty: 157 Podziękowano: 120 razy Otrzymanych podziękowań: 82 razy Nick w grze: RycerzKrola Serwer: Tolnor ![]() |
Zawsze możesz zobaczyć na kimś innym jak coś wygląda, to raz. A dwa, że było już trochę takich tematów na forum, jakieś przymierzalnie, etc. Jestem na nie.
Pozdrawiam ![]() |
23 Gru 2014, o 10:21 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 10:13 Posty: 323 Podziękowano: 50 razy Otrzymanych podziękowań: 115 razy Nick w grze: Doneu ![]() |
Mój pomysł powielony po raz N-ty... na tą chwilę nie zapowiada się, że będzie to możliwe.
|
23 Gru 2014, o 12:10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |