Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"rzut kamieniem"... a nie lepiej "rzut nożem"?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Waski napisał(a): Ale zajezdża Simsami, wyciągasz pięć toporów z kieszeni i rzucasz... to takie realistyczne. To fantasy. Od dziesięcioleci przyjęło się, że niektóre potężne bronie mogą magicznie wracać do właściciela. Taern czerpie bezpośrednio z klasyków D&D, więc wystarczy wspomnieć o sztyletach Jarlaxla, strzałach Catti-brie czy młocie Wulfgara... Wprowadzenie tej propozycji zależy co najwyżej od dobrego humoru dryga, ale fabuła w tej grze nie ma tak wielkiego znaczenia, by głębiej rozważać ten pomysł. |
28 Gru 2014, o 20:52 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Fajne ale nie jakoś ten kamyk mi się podoba a rzut toporkiem zostawmy moż dla jakiejś podklasy...??
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z idiotą: najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, a potem pokona doświadczeniem" J love Peace |
29 Gru 2014, o 00:44 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Rzut toporkiem to brzmi idealnie jak atak dst dla Barbarzyńcy
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
29 Gru 2014, o 00:51 |
|
Uczeń Heremona
|
Kyth Moire napisał(a): Taern czerpie bezpośrednio z klasyków D&D, więc wystarczy wspomnieć o sztyletach Jarlaxla, strzałach Catti-brie czy młocie Wulfgara... Serię D&D pamiętam jako tako, trochę lat już minęło, ale to co napisałeś to spore przegięcie. Chyba, że masz na myśli jakieś "czerpanie ułamkowe". Ale wtedy równie dobrze można by napisać, że Taern czerpie z Biblii, Mein Kampf i książki telefonicznej województwa kieleckiego na lata 1990-1991 na raz. Edit Poprawiłem Ostatnio edytowany przez Torkil, 30 Gru 2014, o 13:50, edytowano w sumie 1 raz |
29 Gru 2014, o 19:42 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Torki Mein Kampf*
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
30 Gru 2014, o 10:25 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 22 Gru 2014, o 13:47 Posty: 13 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Paronamus |
To tak jakbyś chciał żeby wprowadzono strzały dla łuczników i laleczki jako różne tarcze dla voodoo
Jestem na nie zamiast zmieniać kamyk warto by pomyśleć o dodaniu do skili ogólnych nowego skilu takiego jak np okrzyk tylko nwm dawałby nam jakiś urok co nam pomaga nwm np wzniecenie nadzieji Bo narazie w podstawowych skilach jest tylko debuff okrzyk Pozdrawiam Paronamus _________________ Uczeń Zwieji ,,Wiele jest kruków które razem latają, lecz prawdziwy orzeł lata sam" Nick : Paronamus serwer :2 Gildia: brak |
2 Sty 2015, o 02:00 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Tylko że ten 1 okrzyk dla każdego mo jest zbawieniem na 100+ bo niemaja nic innego. Co do pomysłu to jestem na nie kamień znajdziesz wszedzie toporek raczej nie ale możnaby zrobić okno nowe w eq (tam gdzie wolne miejsce) i to by była zastępcza amunicja za kamień
pzdr Lowca _________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
5 Sty 2015, o 10:00 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 105 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |