Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dźwięki w Czacie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 30 Gru 2014, o 21:27 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DruidHansik |
Witam
Moim zdaniem po otrzymaniu wiadomości lub po napisaniu czegoś na zaznaczonym zieloną kropką czacie powinien pojawiać się jakiś dźwięk. Bo wiele razy się zdarzyło że ja siedziałem i oglądałem sobie inną stronę. A ktoś parę minut mi coś napisał. A ja nie odpowiadam. Pozdrawiam |
|
30 Gru 2014, o 22:21 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Było kiedyś coś podobnego o ile pamięć mnie nie myli. Chociaż mimo wszystko nie wiem, co to za problem co jakiś czas przełączyć karty...
Ps. Taern jest do grania, a nie pisania. Jak chcesz pisać i mieć dźwięk, zainwestuj w Gadu-Gadu. _________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
|
30 Gru 2014, o 22:47 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
wyobraz sbie ze wszystkie czaaty masz wlaczone bylo by tylko DING,,,DING
|
|
30 Gru 2014, o 22:49 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł całkiem niezły, ale mógłby zostać wprowadzony tylko i wyłącznie na "czacie prywatnym" oraz "czacie grupowym". Czasami długo trzeba czekać aż ktoś zauważy tę migającą kropeczkę na ikonce czatu, a dźwięk napewno by przypomniał, że z kimś piszemy. Jestem jak najbardziej za.
Pozdrawiam _________________ Kleopatr s7 OSTATNI SPRAWIEDLIWY W TYM OKRUTNYM ŚWIECIE joł |
|
6 Sty 2015, o 16:42 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Wychodzę z założenie że jak gram, to gram, i nie oglądam innych stron, więc widzę co się dzieje w grze, i widzę migający czat. Zastosowanie mojej metody zniweluje problem nieodczytanych wiadomości, oraz nikomu nie przysporzy dodatkowej pracy polegającej na dodawaniu dźwięków do gry dla ludzi którzy się na niej nie skupiają.
_________________ Bo w życiu i w grze trzeba sobie pomagać |
|
14 Sty 2015, o 02:59 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
nie zliczę ile razy ten pomysł się pojawiał, sama o to prosiłam ^^
zwłaszcza priv, zwłaszcza że jako moderator odpowiadam na nie nie tylko z dobrej woli, ale i z obowiązku. Eist napisał(a): Wychodzę z założenie że jak gram, to gram, i nie oglądam innych stron, więc widzę co się dzieje w grze, i widzę migający czat. Zastosowanie mojej metody zniweluje problem nieodczytanych wiadomości, oraz nikomu nie przysporzy dodatkowej pracy polegającej na dodawaniu dźwięków do gry dla ludzi którzy się na niej nie skupiają. i znowu - jako moderator odpowiadam na wiele pytań, nie na wszystkie odpowiedzi mam od razu w głowie, często trzeba coś sprawdzić, podesłać linka - to też zajmuje czas. |
|
14 Sty 2015, o 03:27 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
@Eist a ja tez uważam ze pomysł dobry. Czasem ma się coś innego do robienia. Ale jak ktoś zawoła gnawka czy innego żywiciela to chętnie polece
Czyli siedzimy spokojnie w klatkach i czekamy na dzwięk pw |
|
14 Sty 2015, o 14:12 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jeżeli coś takiego miałoby być wprowadzone to Tylko i wyłącznie z możliwością wyłączenia, bo ja np. widzę mrugającą kropkę , albo nawet jak robię coś innego to sprawdzam od czasu do czasu co się dookoła mnie dzieje.
|
|
14 Sty 2015, o 16:45 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Wątpie, żeby to zostało zaakceptowane.. Jeżeli się gra to człowiek patrzy na migające kropki (no po to one chyba są ), a dodatkowy dźwięk do gry i tak przy obfitej dźwiękowej szacie gry było by znowu wymagające dla Naszej Zapracowanej Ekipy ^^
_________________ S3 -> miłości moja <3 Basfau napisał(a): Nie ma się czego dziwić. S3 to stan umysłu Temirha - MO 125 Green Power - OFF |
|
14 Sty 2015, o 17:19 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 132 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |