![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
gość mnie wyrolował
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 20 Mar 2011, o 00:49 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Ta....szkoda ze Pan Sir jak to sie nazwał zrobił temat troszke po a nie odrazu:) a dlaczego:)? Bo wtedy i ja chętnie dodałabym screeny jak wyzywał moja mamusie kochana niestety Św pamieci... O czym oczywiscie nie wiedzial ale to boli... Jego tak cenne 200k rozdałam na cele dzieciaczkow:)... 1/2/3/4/5/6 lvle zostaly obdarzone swiatecznym zestawem prezentow.. A to ze wyzywal takze mnie hmm czego nie doddales kolego:)... Gdy mowilam ze mama rozmawia iwysle muz araz platyne napisal " zamknij ku*** ryj i idz do tej kur** po telefonbo chce platyne"... Niestety wycwanil sie bo wiedzac ze ja ebde expil i moge polegnac zrobil temat na forum troche pozniej... To tylko moje dowwwołanie do tego czym on chciał mi zaszkodzic . Bo wydał na mnie wyrok nie tyle co banem bo jest on nie konieczny z strony adminow jesli bedzieci łaskawi:)... a z stropny graczy ktorych ten oto pajac zbuntował... Nie chce wiecej wchodzic w ten temat i sie tlumaczyc bo naprawde szkoda czasu ludziom czytajacym forum.. Tak jak i szkoda marnowac czas gm i adminow:).. A ty Panie Sir:D... Zastanow sie troszke nad soba:D.. Mysle z branka w sciane... Jesli kgoso uraziłam ta wiadomoscia to takze przepraszam:(..
|
20 Mar 2011, o 01:05 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 7 Paź 2010, o 00:09 Posty: 23 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy ![]() |
Jego czy też ją może obraziłem ale żadnej matki ie obrażałem można to sprawdzić, do tego gość mi proponuje żebym usunął temat, a nie mam takiego zamiaru. Niech każdy pozna tego oszusta.
Proponuję gm pośledzić archiwum to wszystko wyjdzie na jaw, i wtedy wyjdzie kto ma racje po swojej stronie. A klienta proponuje usunąć. Kasa odzyskana dziękuje GM-om za zapoznanie się ze sprawą. Gościa proponuję usunąć z gierki bo to nie pierwszy przypadek w jego działaniach i na pewno będzie więcej _________________ SIRVVĄSKI - S1 rycek i inne mniej znaczne postacie ![]() |
20 Mar 2011, o 01:07 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Boże, o co takie bzdety się kłócicie...
200k w dzień na rybkach odrobisz ew. już po 10 minutach na jakimś bossie... Myślę, że ani GM-owi ani Modowi nie bd się chciało przeszukiwać logów dla jakiegoś bzdeta, który już odzyskałeś. Masz urażoną dumę? Wyżyj się na newbie na red mapkach, poprzeklinaj na chacie czy coś w tym stylu, może Ci ulży... A WŁASNEJ ANI NICZYJEJ MATKI NIE MOŻNA OBRAŻAĆ, BO ODE MNIE JUŻ BYŚ FANGE DOSTAŁ... _________________ Quamus - S3 |
20 Mar 2011, o 10:47 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Rexsi napisał(a): jak wyzywał moja mamusie kochana niestety Św pamieci... Gdy mowilam ze mama rozmawia iwysle muz araz platyne napisal " zamknij ku*** ryj i idz do tej kur** po telefonbo chce platyne"... (.. Coś miotasz się w zeznaniach - Twoja mama rozmawia przez telefon z zaświatów czy jak? ![]() |
21 Mar 2011, o 13:19 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 7 Paź 2010, o 00:09 Posty: 23 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy ![]() |
Temat uważam za zakończony.
Szkoda dyskutować nad oszustem. Na każdym kroku kłamstwa. Nawet gość uśmierca najbliższych żeby tylko z tego co zrobił wyjść obronną ręką. Temat do zamknięcia. I uważajcie na kolesia. _________________ SIRVVĄSKI - S1 rycek i inne mniej znaczne postacie ![]() |
21 Mar 2011, o 16:23 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Lut 2011, o 21:12 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Tomanoo napisał(a): Boże, o co takie bzdety się kłócicie... 200k w dzień na rybkach odrobisz ew. już po 10 minutach na jakimś bossie... Myślę, że ani GM-owi ani Modowi nie bd się chciało przeszukiwać logów dla jakiegoś bzdeta, który już odzyskałeś. Masz urażoną dumę? Wyżyj się na newbie na red mapkach, poprzeklinaj na chacie czy coś w tym stylu, może Ci ulży... A WŁASNEJ ANI NICZYJEJ MATKI NIE MOŻNA OBRAŻAĆ, BO ODE MNIE JUŻ BYŚ FANGE DOSTAŁ... No mozna, ale to trwa i gdyby nie zldoziej mialby 400k ... Co do gmow uwazam ze za bardzo bawicie sie z gaczami wg ktos lamie regulamin (jakis wazniejszy punkt) dostaje perma i cya |
21 Mar 2011, o 16:38 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |