![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Problem z Questem "Igła w stogu siana" (z epizodu 2)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 2 Mar 2012, o 21:22 Posty: 96 Miejscowość: Oxenfurt Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 157 razy ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Ludgarion Czas: 31.12.2014--2.1.2015 Opis: Robiłem sobie grzecznie kłesty z nowej serii, wprowadzone w ostatnim upie, doszedłem do momentu, w którym musiałem poszukać Leokadii. Udałem się zgodnie ze znalezionymi wskazówkami do osady nieumarłych. Tam kierując się radą urzędującego w osadzie maga Somnusa, zebrałem flaczki z trupków i umieściłem w pentagramie. Ubiłem przywołanego obserwatora i miałem porozmawiać z Leokadią, kiedy niespodziewanie musiałem przestać grać, do rozmowy z rzeczoną Leokadią nie doszło. Teraz mam coś takiego: ![]() nie mam już możliwych opcji dialogowych ani z Somnusem, ani z Deonem. Tkwię w martwym punkcie. Robiłem ten Quest na innej swojej postaci i żadnych kłopotów nie było, ale wówczas z Leokadią uciąłem sobie krótką pogawędkę. Pomooocyyy!!! Rozpaczliwy okrzyk kieruję głównie do różnej maści kolorowych. Żaden z graczy pomóc mi nie zdołał. |
3 Sty 2015, o 01:13 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 2 Mar 2012, o 21:22 Posty: 96 Miejscowość: Oxenfurt Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 157 razy ![]() |
Doczekam się jakiejś rady? Mam pisać na suport szukać GM-a? Czy może powinienem zaakceptować zaistniałą sytuację i dać sobie spokój z dalszą częścią epizodu 2, ponieważ nic się nie da zrobić?
|
3 Sty 2015, o 14:17 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 27 Lut 2014, o 01:33 Posty: 31 Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy Nick w grze: Kleopatr ![]() |
Szukałeś inforamcji o niej w jej domku? Tam powinno wszystko być. Potem idziesz do Somnusa i próbujesz przyzwać Obserwatora, a jak już go pokonasz to na miejscu moba powinna pojawić się Leokadia. Innej możliwości nie ma.
Pozdrawiam ![]() _________________ Kleopatr s7 OSTATNI SPRAWIEDLIWY W TYM OKRUTNYM ŚWIECIE joł |
6 Sty 2015, o 18:02 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Załatwione na supporcie.
_________________ ![]() ![]() |
6 Sty 2015, o 20:24 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |