Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 3 Kwi 2012, o 20:09 Posty: 14 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Mam taki pomysł...
Moze ktos z ekipy zajmie się na serio czytaniem zgłoszeń dotyczących usuwania śmieci po questach? Pozdrawiam. |
7 Sty 2015, o 22:13 |
|
|
Grrrrrooozniee...
Zajma sie jak tylko bd mieli wolna chwilke |
7 Sty 2015, o 22:45 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Mój usunęli po pół godzinie, więc nie widze żadnego problemu Może po prostu u Ciebie nie było nikogo wolnego akurat?
_________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
8 Sty 2015, o 08:25 |
|
Administrator
|
kjackie napisał(a): Mam taki pomysł... Moze ktos z ekipy zajmie się na serio czytaniem zgłoszeń dotyczących usuwania śmieci po questach? Pozdrawiam. Witaj, Podasz proszę który to serwer? Są serwery, gdzie na pewno działa to prawidłowo, czyli na bieżąco. Sprawdzimy i poruszymy dzisiaj tą kwestię na spotkaniu GMów. Pozdrawiam. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
8 Sty 2015, o 11:49 |
|
Rejestracja: 3 Kwi 2012, o 20:09 Posty: 14 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
rzuff napisał(a): kjackie napisał(a): Mam taki pomysł... Moze ktos z ekipy zajmie się na serio czytaniem zgłoszeń dotyczących usuwania śmieci po questach? Pozdrawiam. Witaj, Podasz proszę który to serwer? Są serwery, gdzie na pewno działa to prawidłowo, czyli na bieżąco. Sprawdzimy i poruszymy dzisiaj tą kwestię na spotkaniu GMów. Pozdrawiam. http://scr.hu/66c/8480b |
9 Sty 2015, o 01:51 |
|
Administrator
|
Wszystkim polecam zgłaszać takie rzeczy na support - czyścimy to w parę godzin jak tylko ktoś wejdzie w zgłoszenie. Za chwilę Ci to usunę. Zamykam.
_________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
9 Sty 2015, o 17:22 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 64 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |