![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
DO GM
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 9 Sty 2015, o 15:15 Posty: 9 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: bojowniks ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: bojowniks Czas: Opis: Mam pytanie czy jeżeli ja grałem kiedyś w taern i pamiętam hasło i login do mojego i jest moje na 100%.Czy jakoś mogę połonczyć z nowym kontem ? |
|
9 Sty 2015, o 15:22 |
![]() |
|
![]() |
||
Administrator ![]() ![]() |
Witaj,
A powiedz proszę, czemu po prostu nie możesz się tam zalogować i tam grać? _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
|
9 Sty 2015, o 15:26 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 2 Mar 2012, o 21:22 Posty: 96 Miejscowość: Oxenfurt Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 157 razy ![]() |
rzuff napisał(a): A powiedz proszę, czemu po prostu nie możesz się tam zalogować i tam grać? To chyba dość oczywiste. 1. Boi się, że zostanie to uznane za zasiadanie. I będzie się musiał gęsto tłumaczyć. 2. Woli mieć połączone postacie i logować się na nie z jednego konta. Trzeba pamiętać tylko jeden login, jedno hasło i jeden mail, zamiast dwóch. To sporo ułatwia. |
|
9 Sty 2015, o 15:35 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 5 Gru 2011, o 17:42 Posty: 112 Miejscowość: Mokradła Podziękowano: 57 razy Otrzymanych podziękowań: 30 razy Nick w grze: Spectrum ![]() |
GM'em nie jestem, ale z tego co się orientuję to będzie taka możliwość w przyszłości, lecz by połączyć konta będziesz musiał udowodnić, że są Twoje. Podstawowym udowodnieniem właściciela, jest posiadanie hasła i loginu do e-maila na których założone są konta. Jeżeli masz hasła do obydwu e-maili to myślę że problemów nie będzie. Na chwilę obecną możliwości połączenia konta nie ma i trzeba na nie czekać.
|
|
9 Sty 2015, o 15:40 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 9 Sty 2015, o 15:15 Posty: 9 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: bojowniks ![]() |
znam hasło i login do konata e-mail. Po prostu chciałbym mieć wszystkie moje postacie w jednym koncie a nie do zdobywania kasy czy coś takiego więc proszę nie piszcie mi coś takiego .
|
|
9 Sty 2015, o 15:46 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 2 Mar 2012, o 21:22 Posty: 96 Miejscowość: Oxenfurt Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 157 razy ![]() |
A ja się dziś trochę powyzłośliwiam a co
![]() Ogłaszam konkurs na moderatora ![]() Oto dwie przykładowe odpowiedzi. Pytanie brzmi która odpowiedz według Was drodzy Gracze jest bardziej profesjonalna i której oczekiwalibyście od moderatora? Odpowiedź pierwsza naszego drogiego rzuffa rzuff napisał(a): A powiedz proszę, czemu po prostu nie możesz się tam zalogować i tam grać? i Odpowiedź druga prostego gracza LesiakZLN napisał(a): GM'em nie jestem, ale z tego co się orientuję to będzie taka możliwość w przyszłości, lecz by połączyć konta będziesz musiał udowodnić, że są Twoje. Podstawowym udowodnieniem właściciela, jest posiadanie hasła i loginu do e-maila na których założone są konta. Jeżeli masz hasła do obydwu e-maili to myślę że problemów nie będzie. Na chwilę obecną możliwości połączenia konta nie ma i trzeba na nie czekać. Dziękuję wszystkim za uwagę i oczekuję na odpowiedzi. Nagrodą jest wirtualny uścisk dłoni ![]() Ostatnio edytowany przez Ludgar, 9 Sty 2015, o 16:23, edytowano w sumie 1 raz |
|
9 Sty 2015, o 15:49 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Wogule oco wam chodzi chce tylko polonczyc konta
|
|
9 Sty 2015, o 16:00 |
![]() |
|
![]() |
||
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Na chwilę obecną nie ma możliwości połączenia kont. Gdy będzie taka możliwość będzie informacja dotycząca tego w Aktualnościach i blogu.
_________________ ![]() ![]() |
|
9 Sty 2015, o 16:15 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
aha dziękuje za odp.
![]() |
|
9 Sty 2015, o 16:18 |
![]() |
|
![]() |
||
Administrator ![]() ![]() |
Ludgar napisał(a): rzuff napisał(a): A powiedz proszę, czemu po prostu nie możesz się tam zalogować i tam grać? To chyba dość oczywiste. 1. Boi się, że zostanie to uznane za zasiadanie. I będzie się musiał gęsto tłumaczyć. 2. Woli mieć połączone postacie i logować się na nie z jednego konta. Trzeba pamiętać tylko jeden login, jedno hasło i jeden mail, zamiast dwóch. To sporo ułatwia. Widzisz, dla mnie oczywiste było zupełnie co innego, bo normalnie gracz zalogowałby na starym i założył nową postać. Skoro napisał, że kiedyś grał, a teraz pamięta login i hasło, to nie może się tam zalogować i próbuje odzyskać dostęp do czegoś, do czego już dostępu nie ma. Ale chciał tylko połączyć, więc co ja tam wiem ![]() _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
|
9 Sty 2015, o 16:53 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |