Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Realistyczność włosów
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
A gdzie mam się kurna myć jak jedyna łaźnia to chyba w Trentis w burdelu jest. Ochlapie się czasem lodowatą wodą pod wodospadem i wszystko.
RycerzKróla napisał(a): Jak ty chcesz czuć smród przez komputer? Tak normalnie, noskiem. Wącham i czuję. Ty nie możesz? Słaby komputer masz jakiś. Musisz poprosić o nowszy model |
|
12 Sty 2015, o 15:12 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 15 Cze 2014, o 14:46 Posty: 12 Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: PadreDr Serwer: HardCore |
Ja kobietą nie jestem ale również przywiązuje wagę do wyglądu mojej postaci i w związku z tym popieram koleżankę. O wiele lepiej mi się gra jeśli moja postać wygląda tak, jak sobie tego życzę, a kustomizacja modelu postaci w Taernie jest na szczęście na niezłym poziomie. Sądzę zresztą, że wielu graczy jest podobnego zdania, a jeśli go dotąd nie wyrazili na forum to właśnie z uwagi na fakt drugorzędności wyglądu zewnętrznego postaci. Tym niemniej dopracowanie poszczególnych modeli głów, w tym również fryzur, naszych postaci na polu walki czy na miniaturach, byłoby według mnie bardzo mile widzianym ulepszeniem gry i po prostu grałoby się przyjemniej.
|
|
12 Sty 2015, o 16:12 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
U facetów kitka jest ucięta na jakości ponad niskiej.
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
|
12 Sty 2015, o 18:43 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Co do głowy to faktycznie przydałoby się kilka zmian. Zły kolor włosów, brak oczu, ust czy też samą fryzura, która mocno odbiega od zachcianek gracza może irytować- zwłaszcza po dodaniu opcji chodzenia bez hełmu ( moim zdaniem bezsensownej, bo bez czapy każda głowa wygląda kretyńsko).
Co do cycków... Serio? Chcecie, żeby graficy ( albo jeden grafik, bo więcej ich chyba nie ma xd)przez długie tygodnie siedzieli tylko nad poprawianiem kilkudziesięciu itemów? Moim zdaniem zbędna zmiana. Jak chcecie się gapić na cycki to idźcie do Wiły lub na stronę o treściach tego typu. _________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
|
12 Sty 2015, o 19:30 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
HAHAHAHA kok?:>
Gdzie są moje cycki ja pytam?! :p Nie no a tak na poważnie to raczej nie zmienią nic co tyczy się wyglądu kobiecych postaci... Bynajmniej nie prędko viewtopic.php?f=65&t=32707&hilit=+Kobiecy+wygląd+EQ Tu jest kilka odpowiedzi na podobny temat .. _________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas http://scr.hu/0exu/mfv5r |
|
13 Sty 2015, o 13:00 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Szalej7 napisał(a): a kustomizacja modelu postaci w Taernie jest na szczęście na niezłym poziomie. . No, muszę się nie zgodzić... Kustomizacja jest lekko mówiąc... Uboga... Mam nadzieje że gdy nadejdą czasy nowego silnika to zostanie to rozszerzone. Co do tematu to tu nie tylko problem z kokiem jest. Kiedyś moja postać miała dużo włosów a kudły wystawały zza hełmu :v |
|
13 Sty 2015, o 19:28 |
|
|
Uczeń Heremona
|
resurrezione napisał(a): Szalej7 napisał(a): a kustomizacja modelu postaci w Taernie jest na szczęście na niezłym poziomie. . No, muszę się nie zgodzić... Kustomizacja jest lekko mówiąc... Uboga... Mam nadzieje że gdy nadejdą czasy nowego silnika to zostanie to rozszerzone. Co do tematu to tu nie tylko problem z kokiem jest. Kiedyś moja postać miała dużo włosów a kudły wystawały zza hełmu :v Phi, to jeszcze nic. Ja na rycu biegam z tylko jedną rękawicą |
|
13 Sty 2015, o 22:15 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 133 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |