Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"Broń świetlna" U druida
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Zabójca Tilsai
|
Witam
Dawno temu broń druida podczas ataku świeciła się na czerwono i bardzo fajnie to wyglądało, następnie zostało to zmienione i broń świeciła się na niebiesko, teraz zaś wcale nie ma tego efektu. Dlaczego? _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
12 Sty 2015, o 03:52 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Lis 2014, o 18:34 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: Magnolia |
Tylko bronie sieczne się świecą (Derengile, Tężce, mieczyki)
|
|
12 Sty 2015, o 11:53 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Na filmikach z yt widziałem również laski które świecą. Np smoczy gnat.
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
12 Sty 2015, o 12:01 |
|
|
|
HELLSING napisał(a): Na filmikach z yt widziałem również laski które świecą. Np smoczy gnat. To było dawniej. Po którymś upku to niestety zabrali druidom |
|
12 Sty 2015, o 13:18 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Dlaczego zabrali? Przecież to fajnie wyglądało..
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
12 Sty 2015, o 17:26 |
|
|
|
HELLSING napisał(a): Dlaczego zabrali? Przecież to fajnie wyglądało.. Fajnie też wyglądało jak mana nie schodziła przy uderzeniu u druida...też to zabrali ...nasuwa mi się taki wniosek: Zazdrość i zawiść tych co tego nie mieli |
|
12 Sty 2015, o 17:39 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
zVirusowany napisał(a): HELLSING napisał(a): Dlaczego zabrali? Przecież to fajnie wyglądało.. Fajnie też wyglądało jak mana nie schodziła przy uderzeniu u druida...też to zabrali ...nasuwa mi się taki wniosek: Zazdrość i zawiść tych co tego nie mieli Dobrze mówisz _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
14 Sty 2015, o 20:06 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
HELLSING napisał(a): Dlaczego zabrali? Przecież to fajnie wyglądało.. Nie zabrali z tego co pamiętam zmienili postawę druida kiedyś broń dwuręczną jak i jednoręczną trzymał w prawej ręce jak MO. Po zmianie broń dwuręczną trzyma w lewej ręce np, geo core,smoczy gnat, istav (te nie świecą) zapewne nie chciało im się kombinować, zapomnieli lub wpływ na to miały jakieś inne aspekty których sam nie znam i nie podłączyli światełka do lewej reki w prawej zaś (tej w której trzymał kiedyś oba rodzaje broni) świecą cały czas np tężec, urntsul, ból. Podsumowując bronie jednoręczne świecą , dwuręczne nie świecą _________________ S7 VD-77 ; ON Sheed-56 ; afk Druid-111 ; ON Gildia : Shadowhunters |
|
15 Sty 2015, o 03:15 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Tak, tak, tak... Wszytko pięknie, ale jak dadzą, żeby każda broń dla dru się swiecila to zaraz wybuchnie afera na forum ,, Czemu druidowi się święci broń, a innym profesjom nie"... A nie lepiej zrobić miksturke typu- pigment, żeby dodawala swiecidelka do broni? Wtedy żadna profesja nie byłaby gorsza w stosunku do wyglądu
|
|
15 Sty 2015, o 08:44 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Nie bo u druida broń emanuje naturalnym światłem które jest przejawem potęgi przywołanych mocy. tak jest napisane w opisie ataku "Udzerzenie". W przypadku innych profesji nic takiego nie ma.
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
15 Sty 2015, o 19:26 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 61 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |