![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"Broń świetlna" U druida
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 16 Lis 2014, o 20:26 Posty: 12 Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 20 razy Nick w grze: ravdruid ![]() |
Ostatnio zaświecił mi się łuk na arenie. Jak wiadomo łukiem nie da się naparzać, ale przy zmianie broni, nieraz zostaje poprzednia broń. Zmieniłem łuk na smoczy gnat i dalej trzymałem w rękach łuk. Dałem uderzenie i biłem łukiem który się świecił. Jestem za poświatą w tym uderzeniu. Przecież to zupełnie niczego nie zmienia, inne klasy nie narzekają na to, a przynajmniej cieszy i fajnie wygląda. Dlaczego odbieracie nam coś, co już mieliśmy, i było piękne? To tak jak dać dziecku cukierek, by później mu go odebrać.
_________________ S7: Ravłucznik (41 i postać usunięta) S7: Ravdruid (65 i na razie stoi w miejscu) |
17 Sty 2015, o 10:44 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
kiedyś świeciło na czerwono, potem na niebiesko-każda broń.teraz dru trzyma pałki jak tarcze to co ma świecić... ubierz miecz pinari albo siekiere i będzie świecić
a właśnie , siekiera piari jest jednoręczna a jest trzymana w ręce jak pozostałe mieczyki i świeci ^^ |
18 Sty 2015, o 03:39 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 16 Lis 2014, o 20:26 Posty: 12 Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 20 razy Nick w grze: ravdruid ![]() |
No właśnie ma świecić. Druid przez ostatnie lata co upek dostawał po dupie. I jeśli ma to poprawić balans, to oczywiście, jestem za. Ale jeśli chodzi o świecenie, to według mnie powinna świecić każda broń jaką dzierży druid. Z balansem nawet nie ma to nic wspólnego. Za tą zmianą nie jestem tylko ja. Znam jeszcze jedną panią która o tym śpiewała.
Drugu/Heavenmakerze/Devie/kimkolwiek jesteś a masz na to wpływ: "Więc chodź, pomaluj mój gnat Na żółto i na niebiesko, Niech na lasce stanie tęcza Malowana twoją kredką. Więc chodź, pomaluj mi życie, Niech gnat mój się zarumieni, Niech mi zalśni w pełnym słońcu, Kolorami całej ziemi." //Tak z przymróżeniem oka. _________________ S7: Ravłucznik (41 i postać usunięta) S7: Ravdruid (65 i na razie stoi w miejscu) |
18 Sty 2015, o 15:16 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |