![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Quest w Kemenak (żeby zdobyć glejt)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Po wejściu do kemenak chciałem dostac misje na gleit, wchodzac do domu pierwszego moglem zdecydowac skad biore misje- czy od kolesia przy wejsciu, cz od Trinbold. Wybrałem człowieka przy wejściu i klikając na zielony tekst dialog się zawiesił. Od tej pory nie mam możliwości zdobycia tej misji. HELP
S1 Nick: GłupiOgr |
24 Mar 2011, o 01:58 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Wykonales misje z dusza kamienia, czy ktos inny Cie wpuscil do kemenak? Nie masz mozliwosci wziecia tego questa, czy masz go w rozpoczetych, ale nie mozesz go kontynuowac? Gdy rozmawiasz z tym czlowiekiem masz zielony dialog czy nie?
|
24 Mar 2011, o 04:56 |
![]() |
![]() |
|
dusza kamienia - wykonane. misja się pojawiała, ale gdy wybrałem od kogo chcę wziąść misję ( w domu pierwszego przy drzwiach) kilknałem na zielony tekst po czym dialog zniknął tak jak i ten koles
|
24 Mar 2011, o 23:43 |
![]() |
![]() |
|
TEMAT UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY !
z pomocą Gebbeth udało mi się dostać misję! relog w domu pierwszego + czyszczenie przeglądarki.... i nic, jednak relog przy 1wszym pomógł i znów mogłem dostać misję! Mam nadzieję, że wan się to nie przytrafi ![]() |
25 Mar 2011, o 00:55 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |