Re: zmiana ceny/zasad resetu statow
tatus gracza
A zarabia x=9k, tatus gracza
B x=4k,
C x=1k, jesli pieniadze jakie otrzymuje gracz to x/100 ktore moze wydac na plate to jaki to ma zwiazek z "trudnościa" gry ? XD. Beke mam z was. Mentalnie siedzicie 45 cm pod ziemią jak kartofle
. Wiadomo ze jak ktos expi to rzeczywscie , level i zdropiony sprzet i nabyty skill jest jakims miernikiem trudności , ale kasa/ plata ? ahhahahah, boki zrywać.
Gdyby gra była rozbudowana jak moja poprzednia i byłby addon typu dps/dmg i hps meter mierzący wydajność postaci i testowany przez miliony graczy no to rzeczywiscie nie bylo by rozmowy bo wiadomo tam było jak dana statystyka wpływa na gre i jako palek wiedzialem ze mam isc pod crita i haste a nie pod bsd, tu ilu graczy tyle opinii z niepotrwierdzonymi informacjami. Slychać tylko: chyba , tak mi sie wydaje itd. Tutaj natomiast jest chora sytuacja gdzie brak info , brak rozeznania, wszyscy robią postać na oko ,tak naprawde rzadko kiedy robią reset, byleby postac byla, nie ma różnorodności tylko hermetyczna grupa pijawek aka rzuff i dzieci z platą aka wolf którzy i tak jak co do czego na turku padają jak muchy a platyne wbic w lolu to na booscie sie im nie da, opanowała forum i dział ZMIANY tak aby tych ZMIAN nie było.
Stwórzcie sobie dział
konserwy i korniszony i tam sobie siedzcie a jak chcecie jakies argumenty przeciw dawac to moze jakies z głową bo brak oddziaływania mózgu w waszych postach jest ewidentny. Bo jak sie ma trudność gry do platy niezależnej WCALE od taern. ILe razy mozna to mówić aż dotrze po kopułe??
Jakby była jakaś 3 płatność typu nie wiem : silver, soulbound nie do kupienia i za to reset - to rozumiem, ale plata jak u kolegi który miał tygodniówke 2 tysiące złotych zostawiany przez ojca sam na sam z kompem który friendsów nie miał i chciał zaimponować w necie kasą by ich zdobyć? to jest ta wasza TRUDNOŚĆ?
wolf ZENUA. wcześniej juz wiedziałem ale tym tematem sie przygwoździłeś. Zenua. ty i twoja trudność. Chcesz mieć trudność i mierniki zmien gre w której za kase nie kupisz swojej "trudnośći".
@nephalem
Nie wiem czemu koluniu wspominasz o resecie umek skoro nie rozwazamy tego tematu, chyba pomylileś działy. Natomiast kupowanie itemow na zmiane to chyba jakis zart. Dodanie statyk+ 7 na itX kosztuje srednio na oko 500 platy + eski i flaszki. Tylko pogratulowac rozeznania tematu. Ja mówie o zmianie statów rzędu 100-150 , a jeśli twierdzisz ze to pryszcz to chetnie przyjme pieniądze na ten cel skoro twierdzisz ze to dobry/tani sposób.
PS.BTW1. Jak masz za dużo pieniędzy to wydaj na pomoc dzieciom Afryki albo podam ci prywatny numer konta, tez wezme. Będziesz miał swój efekt drożyzny jak Ci do tego śpieszno. Pozostali mają inne zdanie, wiec myśle ze wszyscy będą zadowoleni.
PS.BTW2:obecnie mam 92 lvl czyli wiecej niz twoj jakikolwiek istniejący char, i zacząłem grać w mmo gdy ty miałeś tylko główkę i ogonek. Moja a nie twoja sprawa kiedy konto zakładam, a wytykanie takich pierdół świadczy i potwierdza fakt ze nie masz nic do powiedzenia w temacie godnego uwagi co tylko potwierdzają twoje wypociny w tym i innych tematach.
Apeluje. Jeżeli masz więcej wypocin - NIE PISZ.