Strona 1 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Depo-rozbudowa
Depo-rozbudowa
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam
Pomysł polega na tym żeby wstawić w depo klapę do piwnicy http://screenshooter.net/101737331/lblomai Pojemność po wiedzmy 2000-3000 na starcie ale za 5 platy można zwiększyć pojemność o 100 i tak dalej aż nam platy starczy Poco takie coś , chyba większość graczy posiada , że tak powiem żywe depo czyli tworzy postać typowo do trzymania tam flaszek, surek, kamieni tresera itp. Ułatwi to graczom którzy zbierają surowce w dużych ilościach jak i innych rzeczy w handlowaniu nimi oraz tym graczom którzy maja tyle tych pierdół że logują się z postaci na postać żeby coś znaleźć . _________________ VD 120 + Czegoś nie potrafisz to rób to częściej i więcej żeby przełamywać progi w codziennym Życiu |
|
4 Lut 2015, o 13:39 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Przecież masz 5 depozytów...
_________________ Inność drażni jednakowość |
|
4 Lut 2015, o 14:57 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Uwierz mi że po paru latach gry te all depo robi się za ciasne. Jeszcze tym bardziej jak posiada się parę aktywnych prov .
Oj sora za błąd już poprawiam z roboty na szybko pisze i zdarza mi się pisać kiepskim orto. _________________ VD 120 + Czegoś nie potrafisz to rób to częściej i więcej żeby przełamywać progi w codziennym Życiu Ostatnio edytowany przez Boogiboy, 4 Lut 2015, o 16:59, edytowano w sumie 1 raz |
|
4 Lut 2015, o 15:13 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Boogiboy napisał(a): wa U wiesz mi że po paru latach Przepraszam za offtop ale boli jak się patrzy : Uwierz* proszę pana _________________ '' Postęp jest wymówką dla zepsucia. '' - ,Diuna, Franka Herberta '' Trzeba zrobić ściepę narodową, i kupić bombę atomową! '' - Bohdan Smoleń Rycerz 90 (91 coming soon) toczy się do góry... Gildia FTT, nick: Krzesiek, bynajmniej Grzesiu |
|
4 Lut 2015, o 15:39 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
5 depozytów to tyle co nic.
Sam mam już swoje zapchane przedmiotami/potrzebnymi komponentami flaszek itp. i trzymam inne przedmioty na mułach (czyt. 2-lvlowe postacie) Pomysł z klapą jak dla mnie bardzo trafiony ;] Pozdrawiam |
|
4 Lut 2015, o 15:41 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Popieram 5 depo i 1 postać depo.... czuje braki
_________________ Dr120+ Ryc100+ Sh70+ Łuk58+ BB64+ Mo99+ Vd71+ |
|
4 Lut 2015, o 22:50 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysłów z depo było mnóstwo i na każdym jestem za...
Administracja daje możliwość kilku postaci na 1 koncie więc nie rozumiem, czemu nie można mieć 1 wielkiego depo powiększanego tak jak listę znajomych, a jak nie to chociaż podgląd wszystkiego co ma się w depo, bo jak szukam 1 rzeczy po 5 skrzynkach to jest to naprawdę bezsensowne zwłaszcza gdy ma się dużo rozwiązań do ów problemu. _________________ Lvl:132 Na |
|
4 Lut 2015, o 23:26 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Moim zdaniem te 5 skrzynek z całego depozytu powinno się wyyy..walić i w to miejsce zrobić coś innego na podstawie tego co mówił pomysłodawca czyli jeden duży magazyn powiększany o 100 za 5 platyny. Po co aż 5 skrzynek? Irytuje mnie gdy czegoś szukam i przewalam wszystkie kufry żeby to znaleźć.
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
4 Lut 2015, o 23:36 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Drygu ogarnij ten temat jest warty uwagi...
3x tak :] _________________ I'm died |
|
5 Lut 2015, o 01:00 |
|
|
Uczeń Simona
|
ewentualnie zostawić 5 skrzynek po jednej na każdy rodzaj rzeczy
_________________ Turnieje: 3 mjc: 32x / 2 mjc: 25x / 1 mjc: 65x RedBite bb59, wygrany turniej mistrzów. http://www.youtube.com/c/nettik1231 |
|
5 Lut 2015, o 01:40 |
|
|
Strona 1 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 85 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |