Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Gildia/budynki
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 15 Gru 2013, o 17:14 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: etein |
Mam taka sugestie żeby wprowadzić wyburzenie budynków produkcyjnych.
Ponieważ niektórzy z nas kupują gildie i nie takie budynki by chcieli lub pomyłkowo ktoś postawił nie ten budynek co trzeba dla tego taka opcja nie jednej gildii by się przydała i tym co powstaną nowe opcja ta by była płatna platyna lub tyle samo co wybudowanie by ściągało surek i kasy z gildii lub x2. Może ankietę zrobić |
|
7 Lut 2015, o 15:43 |
|
|
Uczeń Simona
|
Podoba mi się sam niejednokrotnie kupowałem gildie lecz była ona nie tak rozbudowana jakbym chciał
|
|
7 Lut 2015, o 16:22 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Słyszałeś kiedyś o kończeniu zdań kropką i oddzielaniu ich poprzez przecinki?
_________________ Sheed 140 lvl Pet papug 124 lvl Pet Plox 116 lvl Attawa |
|
7 Lut 2015, o 16:58 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł jak dla mnie słaby. Ktoś sobie kupi najpierw przykładowo tartak/kryształy, uzbiera ich tyle że mu spokojnie starczy do końca życia, wyburzy i zbuduje sobie żelazo/kamienie? Troszkę słabo
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
|
7 Lut 2015, o 17:17 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 15 Gru 2013, o 17:14 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: etein |
Własnie to tez ułatwienie by było żeby rozbudowywać gildie.Trzeba ułatwiać a nie ciągle utrudniać.
Jeśli ktoś ma kasę na wyburzenie i ponowne postawienie nie widzę przeszkód. |
|
7 Lut 2015, o 17:52 |
|
|
Uczeń Heremona
|
To jeszcze rozdajmy po epiku i baja.
Właśnie chodzi o to żeby nie było za łatwo. Najlepiej usuńmy wszystkie budynki produkcyjne i zbierajmy surki samodzielnie. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
7 Lut 2015, o 19:55 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
NIE !!! Wyobraźcie sobie gildie powiedzmy 2letnią , z wybudowanymi deskami i kamieniami (mniej więcej po 500tyś. z produkcji) Rozwalamy i budujemy kryształ i żelazo... dziękuję. Jeszcze raz NIE
_________________ Dr120+ Ryc100+ Sh70+ Łuk58+ BB64+ Mo99+ Vd71+ |
|
11 Lut 2015, o 18:27 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 114 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |