![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Postać zablokowana?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 25 Mar 2011, o 14:16 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Co chwila w grze wyskakuje mi ''postać zablokowana'', że używam jakiś zewnętrzny program i łamie regulamin przez to...i zostaje wylogowany...i tak co chwila...o co chodzi?...bo nic takiego nie używam itd.?
|
25 Mar 2011, o 14:19 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
serwer, nazwa postaci.
|
25 Mar 2011, o 15:05 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 25 Mar 2011, o 14:16 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer 3 postać DzikiAtylla...przez te wylogowania tracę zlecenia...tzn wyzerowują się do 15 min
|
25 Mar 2011, o 15:08 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Ten komunikat pojawia się jeżeli twoja przeglądarka zaczyna bardzo wolno lub bardzo szybko działać (nienaturalnie). Jakiej przeglądarki używasz i jaki masz procesor? Przedtem nie miałeś tego problemu?
|
25 Mar 2011, o 15:18 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Gram od 5 dni...wcześniej było to rzadsze...a przez jeden dzień w ogóle...przeglądarka mozilla firefox...procek dual core 2,5ghz
|
25 Mar 2011, o 15:20 |
![]() |
![]() |
|
Takie coś może mieć miejsce jeżeli masz bardzo obciążony procesor. Zwróć uwagę czy w międzyczasie nie kompresujesz połowy dysku albo nie konwertujesz dvd na divx'a
![]() |
25 Mar 2011, o 15:58 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Nie to nie to...bo jak dzisiaj grałem, to miałem tylko przeglądarkę włączoną...sam nie wiem...ale zauważyłem, że jak mi ping skacze to wszystko działa ok...a dzisiaj akurat wszystko mi śmigało dobrze i szybko i co chwilę mnie wykopywało...to na pewno nic z obciążonym prockiem
Odnoszę wrażenie, że właśnie wtedy mnie kicka jak bardzo szybko i płynnie się przemieszczam Z całą pewnością jest coś z poruszaniem się...gdy zbyt szybko klikam myszką na przemieszczenie się i mapa(obraz) szybko się przesuwa dostaje od razu kicka Nie możecie wyłączyć tej blokady?...to jest bez sensu...dostaje cały czas kopa bo za dobrze mi gra chodzi...totalna abstrakcja...jak są lagi i każdy ruch robię z 1 sec czy 2 sec opóźnieniem to mnie nie wywala... Edytuj posty i unikaj pisania pod sobą. Bubel |
25 Mar 2011, o 16:06 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |