Strona 3 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Depo-rozbudowa
Depo-rozbudowa
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Może po prostu wprowadzić depo nieograniczone za na ten przykład 1k platy?
_________________ Adhibe rationem difficultatibus. |
9 Lut 2015, o 14:26 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł z klapą do piwnicy bardzo dobry. Głos oddany. Oby Ekipa zechciała to wprowadzić. Dla graczy zbierających elementy na flaszki , kamienie tresera oraz surowce do gildii będzie to znaczne ułatwienie.
|
9 Lut 2015, o 16:18 |
|
Administrator
|
Już kiedyś dyskutowaliśmy o tym z Drygiem i depo się jeszcze rozrośnie.
Nie wiem o ile ale wątpię by za 5 platy można było je zwiększać o 100 Co do samej idei zwiększenia depo popieram bo i u mnie już prawie pełno _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
10 Lut 2015, o 11:06 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Też popieram!
Po ponad 2,5 roku gry, moje depo pęka w szwach i często muszę coś sprzedać albo wyrzucić. Dużo flaszek, inhibitorów zapełnia prawie dwie największe skrzynki. Zdecydowanie jestem ZA! _________________ S3 -> miłości moja <3 Basfau napisał(a): Nie ma się czego dziwić. S3 to stan umysłu Temirha - MO 125 Green Power - OFF |
10 Lut 2015, o 12:01 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jezeli drygowi sie nie chce stworzyc okienka z depo, to niech edytuje oryginal i wstawi tylko najwieksza skrzynie i w niej wykup miejsca jak w znajomych 100:5
_________________ I'm died |
10 Lut 2015, o 12:30 |
|
Błądzący w Tunelach
|
sokolisko napisał(a): Nie wiem o ile ale wątpię by za 5 platy można było je zwiększać o 100 Cieszy mnie to jak i zapewne resztę osób pozytywnie nastawionych na rozwój depo że widzicie tu problem i będziecie to rozwijać . Dlaczego mój pomysł zawierał taki rozwój depo ( czy to będzie klapa , czy skrzynia z taka opcją obojętne ) , ponieważ gra się rozwija i jeżeli będzie to kolejna skrzynia z X udźwigiem zapełni się i nic nie da . To musi być coś takiego co w miarę rozwoju gry jak i apetytu gracza da się powiększyć . Uważam że 5pl za 100 udźwigu jest to cena przystępna dla większości graczy żeby zrezygnować z żywego depo. Myślałem na 10pl bo tak wychodzi z obliczeń http://screenshooter.net/101737331/fctjjio lecz może to być już zbyt kosztowne jak ktoś by chciał zwiększyć o np. 2000 udźwigu ,co spowoduje że gracz pozostanie przy żywym depo. Jeżeli cena tego zwiększenia będzie za duża nie zachęci graczy do inwestowania w to i tylko spowoduje fale krytyki ze ekipa chce wyciągać pl od graczy . Patrzą teraz nic nie zarabiacie na tym że gracze na żywym depo trzymają pierdoły które i tak zaśmiecą server , tu macie czysty zysk i zadowolonych graczy . _________________ VD 120 + Czegoś nie potrafisz to rób to częściej i więcej żeby przełamywać progi w codziennym Życiu |
10 Lut 2015, o 14:35 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Popieram. Po za tym zawsze admini na platce na depo będą mogli zarobić
_________________ Nudzi ci się, jesteś masochistą? Czytaj to co poniżej! viewtopic.php?f=108&t=38481&start =60 viewtopic.php?f=108&t=41964 |
11 Lut 2015, o 12:44 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 23 Wrz 2011, o 19:51 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Pomysł świetny, stanowcze TAK
Podoba mi się jednak mogę zasugerować inną opcję, zamiast szóstego schowka można byłoby połączyć wszystkie 5 skrzyń w jedną dużą o pojemności załóżmy 5k(pojemność wszystkich + 600) + możliwość rozbudowy opcja byłaby dostępna jedynie dla posiadaczy 5ciu skrzyń. Pomysł z pewnością jest nieco gorszy od pierwowzoru, jednak myślę, że ten miałby większe szanse(oczywiście mogę się mylić ) |
11 Lut 2015, o 17:52 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Bardzo dobry i ciekawy pomysł ze względu, że wiele osób nie ma gdzie trzymać swoich itemów. Jestem na TAK.
_________________ LeczeRany DR 24lvl Fireshow MO 49lvl |
11 Lut 2015, o 21:23 |
|
Błądzący w Tunelach
|
sokolisko napisał(a): Już kiedyś dyskutowaliśmy o tym z Drygiem i depo się jeszcze rozrośnie. Nie wiem o ile ale wątpię by za 5 platy można było je zwiększać o 100 Co do samej idei zwiększenia depo popieram bo i u mnie już prawie pełno Sokolisko użyj tam swoich znajomości i wspomnij o tym pomyśle Drygowi żeby sobie przypomniał skoro o tym rozmawialiście . Szkoda by było żeby pomysł został zapomniany. |
13 Lut 2015, o 11:25 |
|
Strona 3 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 102 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |