Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czarne pole.
Czarne pole.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
A widzisz dzisiaj byłem świadkiem ucieczki przed nowym pumpem. Większość ataków poszło w rycerza (zginął) i jeden atak poszedł w drugą postać którą wyratował skok farida
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
|
15 Lut 2015, o 13:16 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Kiedyś wgl było lepiej..
Iso, ale gdy raz zmienili pumpa trzeba będzie czekać długi czas aż wezmą się za niego ponownie _________________ "I went to god just to see, and I was looking at me saw heaven and hell were lies when I'm god everyone dies" ~Marilyn Manson |
|
15 Lut 2015, o 18:58 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
skoro mowa o pumpie
lepszym rozwiązaniem bylo by wprowadzić taką opcje by nie wbijal z powodu lvla a z powodu powera |
|
15 Lut 2015, o 23:26 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Przeciw. Tka jak ktoś napisał- będzie można blokować postaci. Pump- tak, zmieńcie.. -,-
_________________ Icegirl S4 ryc expiący na mokrych 40 OFF Mielony i Schabowy IceG/Artemidkaa S5 Łuk 114+ Avalon X |
|
15 Lut 2015, o 23:38 |
|
|
|
Moim zdaniem pump nie powinien pojawiać się w drużynie atakującej. Bo już nie raz się z tym spotkałem, że ktoś brał low lvl, atakował i dostawał jeszcze pumpa w bonusie. Z założenia chyba pump miał być obrońcą a nie agresorem. Gdzie tu logika?
_________________ Serwer 3 PetrossArch |
|
26 Lut 2015, o 11:10 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Akurat pump już nie wskakuje do agresora
Co do ww pomysłów jak najbardziej się zgadzam - pump powinien być dostosowany do MSL agresora, bo według mnie pump powinien wyrównywać szansę między agresorem a obrońcą, a nie przechylać szalę walki na jedną stronę. Pozdr _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
26 Lut 2015, o 11:18 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
nie przejdzie bo buszcik nie mógł by uciekać on ma na 7 daną
jako że poruszyliście temat pumpa to dla mnie sprawa jest prosta msl 2x wiekszy pump 100% tyle w temacie, bo jak tu mówić o pvp jak ora 1 bienego barbusia 138 dt i mo 140 i pumpa nie ma:( http://scr.hu/587f/ntsff i to jesio atak na białym, tylko ja mam szczeście takie ze walne kogoś w 2 i normą jest pump _________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
|
26 Lut 2015, o 12:16 |
|
|
|
A co do pumpa
to powinni go zrobić na nowo ponieważ jak mnie atakowwał dr 70 z bb 30 a ja miałem 49 to na red polu to pumpa nie było a jak chciałem pvp (ja 22lv ) i zaatakowałem 12 to 2 pumpy wsoczyły Gdzie tu logika, gdzie sens _________________ Sheed 54 Vausagur Motyl 53 Wendigo Gildia ConquerorOfDeath |
|
9 Mar 2015, o 00:11 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 104 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |