![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Peleryny dla poziomów ~30
Peleryny dla poziomów ~30
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 14 Lut 2012, o 20:33 Posty: 137 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 29 razy Nick w grze: IceG Serwer: HardCore ![]() |
NIGDY nie widziałem w taernie pelerynę na 15 lvl.. a miałem robione różne cuda na kiju ze statami.. w KAŻDEJ pelerynie jest wymagany lvl..
Tak jak ktoś napisał- jest to balans, więc jest ok. Po drugie- na ~~30 lvl są peleryny dla wszystkich ![]() ![]() Niemniej jednak jestem "za" tymi pelerynami bez statów. Plusy: >Nowy wygląd turniejówek >Więcej wydanej platy>> Zysk dla twórców gry. _________________ Icegirl S4 ryc expiący na mokrych 40 OFF Mielony i Schabowy IceG/Artemidkaa S5 Łuk 114+ Avalon X |
4 Cze 2014, o 13:30 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 2 Lip 2011, o 12:48 Posty: 357 Podziękowano: 210 razy Otrzymanych podziękowań: 134 razy Nick w grze: Pyrqo Serwer: Tolnor ![]() |
Po 1 to nie, za dużą przewagę na tym lvlu nad magiem z peleryną.
Po 2 jak już zamieszczasz obrazek, to zmień jego nazwę żeby się zgadzała ze statystykami które podałeś. ![]() _________________ Lvl:132 Na |
4 Cze 2014, o 13:49 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
duchkacperS3 napisał(a): Co ma wspólnego epik i peleryna? Przecież epik to broń ![]() Pozdro Duch ![]() napisałeś: duchkacperS3 napisał(a): Takie pelki sa bez sensu... Przedmioty kupujemy po to by miec z nich korzyści w walce a nie po to by miec i juz. Pozdro Duch ![]() Chodzi o to, że część przedmiotów jest kupowana przez niektórych graczy właśnie po to by je tylko mieć (choćby na morph), a nie dla samych korzyści w walce ![]() |
4 Cze 2014, o 20:20 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 16 Cze 2013, o 09:56 Posty: 25 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy Nick w grze: MixMosiek ![]() |
@Aktualizacja
|
15 Lut 2015, o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 31 Mar 2014, o 20:27 Posty: 47 Podziękowano: 13 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: KrzychuRc ![]() |
A co z ulepszaniem ?? Przeciez kazdy item mozna ulepszyc, nawet jak pelerynka nie bedzie mial statystyk to i tak bedzie mozna ja ulepszyc i da to fizolom kolejny item do ulepszenia. Tyle z mojej strony. Jestem na nie.
_________________ KrzychuRc - Rycerz 50 OFF VkrzychuD - Voodoo 49 OFF Krzychudr - Druid 46 OFF Krzychushed - Sheed 48 OFF |
15 Lut 2015, o 23:15 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 14 Lut 2012, o 20:33 Posty: 137 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 29 razy Nick w grze: IceG Serwer: HardCore ![]() |
Pomysł spoko, ale takie pelerynki których nie można ani ulepszać ani nic, tylko wygląd morphować
![]() ![]() _________________ Icegirl S4 ryc expiący na mokrych 40 OFF Mielony i Schabowy IceG/Artemidkaa S5 Łuk 114+ Avalon X |
15 Lut 2015, o 23:36 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 11 Lut 2013, o 19:43 Posty: 132 Miejscowość: Drugi Krąg Piekielny Podziękowano: 82 razy Otrzymanych podziękowań: 65 razy Nick w grze: Tehawanka ![]() |
Jak już wyżej zostało wspomniane, byle jaka pelka nawet na 1lvl, nic nie dająca, byle się ją dało zmorphować. Mam bb 19 ładnie pomorphowanego i brak pelki bardzo mi przeszkadza. Jest taki... Niepełny ;D
_________________ Adhibe rationem difficultatibus. |
16 Lut 2015, o 13:52 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |