![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd z grafiką
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 14 Sty 2011, o 21:17 Posty: 146 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 7 razy Otrzymanych podziękowań: 59 razy ![]() |
![]() ![]() Serwer: s3 Postać: Breaner Data: 26.03.2011 Godzina: 23:57 Opis: Na chwile zpingowało mi grę, gdy akurat przechodziliśmy przez lokację. Wczytywanie się nie zakończyło a zaczęła się walka. Walka się zakończyła i pokazał mi się taki ekran. Błąd minął przy przelogowaniu. _________________ ![]() http://www.facebook.com/BreanerOfficial Lvl to tylko cyferki przy nicku ![]() |
26 Mar 2011, o 01:06 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Tak się dzieje gdy np. nie zdąży się wczytać lokacja a zacznie walka, ogólnie lag albo brak informacji chyba... To raczej wina po stronie klienta
![]() _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
26 Mar 2011, o 01:56 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Ponieważ błędy które ja znalazłam dotyczą tej samej kategorii, to pomyślałam że nie będę spamować zakładaniem nowego tematu, tylko opiszę to tu:
1. Opcje dialogowe Aedana (w domku, w Posiadłości Darko Gnarla, M2) Nie mieszczą się one w podanym oknie, wychodzą poza nie: ![]() 2. Brak grafiki postaci z questa "W obronie kobiety". Jaskinia Orków (insta), nie pamiętam który etap ![]() ![]() 3. Błąd rozpiski wykonanych questów Jeden z questów jest jakby poza okienkiem / tabelką / rozpiską questów: ![]() _________________ Być neutralnym w walce dobra ze złem, to opowiadać się po stronie zła Andrzej Sapkowski, Lux Perpetua |
26 Mar 2011, o 08:00 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Dziwne, ja Markusa i Kupca miałem chyba...
_________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
26 Mar 2011, o 13:00 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |