Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
S 5 pomysł na event
S 5 pomysł na event
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Jak każdy inny naród kochają sport i twardą rywalizację dlatego wpadłem na pomysł eventu w formie wyścigu taernijczyków sprawdzającego ich znajomość mapy umiejętności walki i szybkość internetu , przejdźmy do rzeczy event odbywał by się w kilku przedziałach (1-29 , 30-40,50-70,80+ lub innych dobranych przez ekipę). Event polegałby na zdobyciu określonych przedmiotów i dostarczenia ich do Admina w momencie startu eventu dla odpowiedniego przedziału leciałby voice oznajmiający jakie rzeczy mają zebrać (dobrane do przedziału ) gracz posiadający wszystkie skłądniki musiałby znaleźć admina wskoczyć do pt i dać handel (pokazać zdobyte przedmioty) pierwsze trzy osoby otrzymywałaby nagrody w platynie (wysokość nagrody zależna od przedziału) . Oczywiście wszelkie niecne zagrywki po drodze dozwolone myślę że jest to realne do zrealizowania kwestia ufundowania nagród i ustalenia składników do zebrania (musiałaby by być to tajemnica ) i zapytuję do ekipy s5 czy jeżeli ankieta wyjdzie pozytywnie byłoby to możliwe
Jeśli mogę prosić uzasadnijcie swoje głosy _________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl Ostatnio edytowany przez Elfnocy, 15 Lut 2015, o 20:34, edytowano w sumie 1 raz |
|
15 Lut 2015, o 19:28 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Pamiętam tego typu eventy, były spoko, jestem za.
_________________ Icegirl S4 ryc expiący na mokrych 40 OFF Mielony i Schabowy IceG/Artemidkaa S5 Łuk 114+ Avalon X |
|
15 Lut 2015, o 20:19 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
byly spoko ale nagroda nigdy nie byla platyna, a to jest raczej powod ktory dyskwalifikuje ten event
_________________ Aragorn Pierwszy 140lvl Rycerz na S5 Psujeczka 106lvl Plox http://screenshooter.net/102684217/dkuworssm http://screenshooter.net/102684217/dlpjnssny Brzydalek 83lvl Tłuk MatasQ 67lvl Sheed s5 Kuleczka 66lvl AquaEra Gildia Rest in Peace |
|
15 Lut 2015, o 20:30 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Jest otwarty na zmiany to tylko zamysł
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
|
15 Lut 2015, o 20:32 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Wiekszosc eventow w tej chwili wlasnie tak wyglada. Nic nowego
|
|
15 Lut 2015, o 20:58 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Jesteś z servera 1 jak widzę na s5 raczej nie ma czegoś takiego.
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
|
15 Lut 2015, o 21:02 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Stare czasy, jestem z s5. Niedawno bylo. Widac przegapiles
|
|
15 Lut 2015, o 21:13 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Nie jestem z s5 ale często organizowałem takie eventy, mogę nawet powiedzieć że graczom z s1 się przejadły.
Co do nagród to najczęściej są to klucze, perły, owadzie mapy, dusze etc. U nas bywała i za to platyna ale wtedy Gromak jako organizator wykładał ją z własnej kieszeni. Możesz zaproponować taki event swojej ekipie o ile będą mieć czas. Mnie Gromak często przekonywał tym, że miał większość rzeczy już dopracowana (pytania, nagrody) i w zasadzie ja mu tylko pomagałem to organizować. Zdaje się był to event: "Znaleźć Gromakusa" Pamiętam też fajny event "Taernijski Event Topograficzny" Swoją drogą właśnie mi o nim przypomniałeś i chyba niedługo go powtórzę:) Gracze z s1 bardzo miło wspominają event zaproponowany przez Vanesse na forum. Bodajże Apokalipsa Zombiee. Jeśli chcesz rozpisać dobry event to kieruj się tym, opisała to bardzo fajnie i szczegółowo. _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
16 Lut 2015, o 17:59 |
|
|
Administrator
|
Pomysł uważam za spoko, ale oczywiście robiłem już kilkukrotnie tego typu eventy na s5 (czasami kilkuczęściowe w 1 dniu) - z tego co pamiętam raz chyba brałeś nawet udział i pisaliśmy na PW. Może na więcej nie trafiłeś
Mamy w planach w sumie parę niedopracowanych "akcji" + jeden event na zasadzie pytań i odpowiedzi od jednego z graczy - ale jeśli takie szukanie na szybko oraz dostarczanie itemów się podoba, to można robić częściej. |
|
22 Lut 2015, o 19:51 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 105 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |