Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Portal na lodowiec (morana)
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Proponuje aby go dodac na zasadzie gracz placi 10 platy i 2 lub 3 paliwka do inferny + raki do Bedisy i przerzuca go na lodowiec.
Przedzieranie sie przez armie niewyzytych dzieci ktorzy nie pozwalaja pojsc jak czlowiek na bossa, nie jest ani troche zabawne tym bardziej dla osob ktore nie paraja sie pvp (tutaj nie pisze osobie). PS nie, to nie jest placz to jest rozpacz nad tym co ludzie maja w glowach nie pozwalajac nawet bosa zrobic. _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
|
27 Lut 2015, o 17:45 |
|
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 5 Lis 2012, o 09:37 Posty: 75 Miejscowość: Kłaków Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 57 razy Nick w grze: Pafel |
Czachy znowu nie pozwoliły wejść na lugusa? ;>
Jakoś ogarnięci gracze/gildie/sojusze nie mają z tym problemu. _________________ Nie zabijaj polskich znaków! https://www.youtube.com/c/PafelVD Żmij Attawa Gorthdar |
|
27 Lut 2015, o 20:41 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
co ma tutaj do gadania ogarniecie, stana Ci w 10+ na stoku i mozesz pomarzyc o przejsciu na lodowiec ;d
dodatkowo dziala to w obie strony, czachy nie daja wejsc blacha blachy nie daja wejsc czacha(chodz drugi uklad znacznie rzadziej ale jest) _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
|
27 Lut 2015, o 22:38 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
dodać czarne w całym bermin!
_________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
|
27 Lut 2015, o 23:45 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Lut 2015, o 16:17 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: holmenx |
nauczyc sie po prosyu walczyc w pvp. ja czesto robie ichi a tam pk drodze jest czerwone, ale nie narzekam bo umiem walczyc. a ty jeste spacyfista ktory boi sie walki i ucieka przed kazdym nawet o 50 lvl mniej wiec nie dziw sie, ze cie atakuja. nie boj sie walczyc i chodz na bossy
|
|
28 Lut 2015, o 21:14 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
holmenx napisał(a): nauczyc sie po prosyu walczyc w pvp. ja czesto robie ichi a tam pk drodze jest czerwone, ale nie narzekam bo umiem walczyc. a ty jeste spacyfista ktory boi sie walki i ucieka przed kazdym nawet o 50 lvl mniej wiec nie dziw sie, ze cie atakuja. nie boj sie walczyc i chodz na bossy co prawda to nie mój przedział ale pomysł rozumiem i popieram a autora powyższego postu odsyłam do biblioteki po słownik. _________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
|
28 Lut 2015, o 21:48 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
powinni dodac jakies przeciwienstwo kufla do Unlajkow xd
_________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
|
1 Mar 2015, o 01:32 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
galajus napisał(a): powinni dodac jakies przeciwienstwo kufla do Unlajkow xd Np rozlane piwo, czyli wolałbym wylać piwo niż Ci postawić _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
1 Mar 2015, o 02:19 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 66 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |