Strona 1 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zito
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Chciałbym coś zaproponować a raczej wyrazić zdziwienie , czemu ten pet nie otrzymał miejsca na eq http://scr.hu/1ebz/xqqb6 .co więcej został mu wyłączony exp http://scr.hu/1ebz/1culu z jakiej racji komuś chciało się zmieniać coś co prawie nie występuje na grze , nie jest on petem jednorazowy tylko questowym więc proponuje przywrócić mi możliwość exp i dodać miejsce na eq .
_________________ Life is change. If you stop changing, you stop living. Ostatnio edytowany przez nowy66, 8 Mar 2015, o 14:47, edytowano w sumie 1 raz |
8 Mar 2015, o 14:15 |
|
Chodząca legenda
|
Oczywiście jest petem jednorazowym, gdyż powinien paść podczas walki z utorem. Potem nie mamy do niego więcej dostępu.
|
8 Mar 2015, o 14:29 |
|
Błądzący w Tunelach
|
A wiesz że już nie można go przenieść z ep ?
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z idiotą: najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, a potem pokona doświadczeniem" J love Peace |
8 Mar 2015, o 14:29 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Wiem że nie można już go z prologu przenieść , ale powiedz mi dlaczego on jest taki szczególny czy nietoperz z q też nie może expić albo uwięziony , on nie jest petem jednorazowym on jest motywem prologu i zastanawia mnie jak można psuć coś co nie może żadnej korzyści przynieść tylko jest taka pamiątką .
_________________ Life is change. If you stop changing, you stop living. |
8 Mar 2015, o 14:37 |
|
Chodząca legenda
|
Pokaż mi, gdzie go można odebrać, skoro mówisz, iż nie jest jednorazowy
|
8 Mar 2015, o 15:09 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Go się w nowym prologu nawet wziąć , więc nie jest jednorazowym , jednorazowe są od tresera i krowa , zitek to co innego ,
Cytuj: Pokaż mi, gdzie go można odebrać, skoro mówisz, iż nie jest jednorazowy _________________ Life is change. If you stop changing, you stop living. |
8 Mar 2015, o 15:34 |
|
Chodząca legenda
|
Ależ oczywiście, że Zito jest jednorazowy, na wikipedii taki zapis jest od dawna
http://wiki.taern.pl/index.php/Pety Więc czy chcesz czy nie, pogódź się z tym, że zito nie będzie miał nigdy eq |
8 Mar 2015, o 15:42 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Nowy uspokój się.. i weź mi powiedz jakie ty eq chcesz zakładać na tego peta?
_________________ Squat 260 Deadlift 350 Bench 220 CS:GO 1200 HRS LEM |
8 Mar 2015, o 15:49 |
|
Błądzący w Tunelach
|
tak na wiki się powołujesz gdzie od roku nie zmienili tego że się go nie da już otrzymać, i że nie expiom też nie jest napisane , tak ogólnie to bez sensu że pet questowe nie mogą expić to jaki jest sens ich występowania/posiadania -( podbicie expa dla psych na mięsku?)bo innego powodu nie widzę ,
_________________ Life is change. If you stop changing, you stop living. |
8 Mar 2015, o 15:54 |
|
Chodząca legenda
|
Nie? A cóż to mamy napisane tutaj?
Cytuj: Pety questowe Są to pety jednorazowe, można je otrzymać tylko podczas określonych questów. Gdy umrą przepadają na dobre i nie da się ich odzyskać. Podsumowując, pet questowy jest petem jednorazowym, wiadome, że pety jednorazowe nie expią, dodatkowo jest petem, który jak zginie to nie da się go odzyskać. === Zito nie otrzyma eq. |
8 Mar 2015, o 16:02 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 96 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |